Skocz do zawartości
Gość krzysiekp89

Polska Piłka Nozna

Rekomendowane odpowiedzi

Nic się nie stało - borubar - nic się nie stało. Ciężko naszym było się przebić do samego końca, no a błędy w obronie się zdarzają najlepszym. Borubar i tak sobie w brodę pluje za tę piłkę co mu pod nogi wpadła (nie mógł wyciągnąć rąk do przodu?), tak więc nie załamujmy się bo przecież jesteśmy z Polski, kraju który zawsze dostaje się do mistrzostw ale potem wszystko pieprzy - więc przebrniemy przez te eliminacje, zachowajcie nerwy na 2010 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic się nie stało - borubar - nic się nie stało. Ciężko naszym było się przebić do samego końca, no a błędy w obronie się zdarzają najlepszym. Borubar i tak sobie w brodę pluje za tę piłkę co mu pod nogi wpadła (nie mógł wyciągnąć rąk do przodu?), tak więc nie załamujmy się bo przecież jesteśmy z Polski, kraju który zawsze dostaje się do mistrzostw ale potem wszystko pieprzy - więc przebrniemy przez te eliminacje, zachowajcie nerwy na 2010 ;)

Świete słowa - mi to szkoda kineskopu na oglądanie naszych "orłów", wole w tym czasie pyknac ten sam meczyk w Fifie :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zobaczylem, ze w 5 minucie sloma z butow Wasilewski zgubil pilke na 20m i wjechal wslizgiem od tylu w napastnika slowackiego w polu karnym to stwierdzilem, ze to nie na moje nerwy i kopaczy ogladac nie bede, wylaczylem tv i nie zaluje.

Nasza repra to jedna wielka kupa czy sie to komus podoba czy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt meczu nie oglądał ? :P Panowie miejscami pokazali klase. Lewander fajnego gola zdobył tyłem głowy a drugi lewander ładnie uderzył też na 3-1 ;]. Szkoda ostatniej bramki ale już byliśmy rozkojarzeni. Ogólnie dobry mecz ale obrona momentami ssała pałe po lini pochyłej.

Bramki z meczu jak ktoś opuścił:

http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5968..._2__Bramki.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż lekkie zdziwko że brak tu debaty na temat dzisiejszego wystepu Kolejorza. Jak wiadomo Leszek to spotkanie musi wygrac i nie widzę innego wyjścia jak 3-1 dla Lecha. Feynoord baardzo osłabiony, w sobote chyba wielki mecz z PSV więc kołcz da odpocząć podstawowym zawodnikom.. Nic tylko wyjść i zmieść portowców. HEJ HEJ KOLEJORZ !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się strasznie dziwię, że nikt nic nie pisze o meczu kolejorza, który właśnie się odbywa. 0 - 1 wygrywa Lech.

Wydaje mi się, że grają nieźle, ale uwagę zwraca to, że Fejenord w momencie kiedy przegrywa może się podnieść i wyprowadzić kilka akcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ostatnio sie pogubiłem w meczach i w ogole tyle spraw mam na głowie. Ktoś może napisać kiedy bedzie nastepny mecz w ramach eliminacji MŚ 2010 i z kim ?

Już znalazłem: 2009-03-28 20:15 Irlandia Płn - Polska.

News:

http://mundial.wp.pl/wid,10885736,kat,1728...wiadomosc.html#

Ja lubie Leo ale lubie też engela ;].

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobra pierwsza połowa w wykonaniu Lecha!

Edit: 2 połowa - szkoda słów, Wilk - po wejściu na prawdę zrobił "wiele", Kikut okazał się jeszcze "lepszym" wyborem. Niestety, Lech zdechł i odpada z PU. :(

Edytowane przez michu98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro to pisać, ale właśnie oglądaliśmy typową polską drużynę. Czyli strzelić bramkę i może ten wynik dowieziemy do końca :lol:

Co zmiana, to gorzej. Skończył się ten piękny sen...ciekawe ile poczekamy na następny.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko ze bramka była strzelona ręką:

http://sport.wp.pl/kat,1754,title,Pepe-str...ml?ticaid=17945

Co nie zmienia faktu ze i tak druga połowa była słabsza...

Ciekawi mnie jedno kiedy w końcu drużyna z PL bedzie grać w LM :lol:. Bardziej to smutne niż śmieszne ale ja czekam już 13 lat ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I pewne sobie jeszcze trochę poczekam, jak na razie nie widać nawet jakiejkolwiek szansy. Światełkiem w tunelu była Wisła później Groclin i teraz Lech. Tylko że już w następnym sezonie nie było widać tych drużyn.

I chyba to jest już jakiś zwyczaj albo pewna prawidłowość, że po osiągnięciu sukcesu trzeba drużynę rozprzedać (i zarobić jak najwięcej hajsu)

Szkoda bo miło by się oglądało polską drużynę w LM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I pewne sobie jeszcze trochę poczekam, jak na razie nie widać nawet jakiejkolwiek szansy. Światełkiem w tunelu była Wisła później Groclin i teraz Lech. Tylko że już w następnym sezonie nie było widać tych drużyn.

I chyba to jest już jakiś zwyczaj albo pewna prawidłowość, że po osiągnięciu sukcesu trzeba drużynę rozprzedać (i zarobić jak najwięcej hajsu)

Szkoda bo miło by się oglądało polską drużynę w LM

Nawet nie tyle miło co dzięki temu znów bym LM oglądał. Ostatnio coś mówili o inwestycji we Wrocław czy co ? Ja już tracę siły do polskiej piłki nożnej klubowej... Ile można czekać ? Jest taki burdel i co roku to samo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawie wygląda natomiast sytuacja w Polskiej Ekstraklasie. O mistrzostwo może walczyć jeszcze kilka klubów, zaś walka o utrzymanie szykuje sie nadzwyczaj interesująco. Wszystkie drużyny od miejsc 10-16 mogą spaść z ekstraklasy ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi