Cortezon Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Po ostatnich wynikach meczow sparingowych we Francji dla Legii to spotkanie powinno byc spacerkiem. Poza tym w Wisle nie ma juz Jelenia. Mysle, ze bedzie 3:0 dla Legii.I tak powinno być lecz Legia na dzień dzisiejszy ma spore kłopoty kadrowe. Ciekawostka: Sobotnie spotkanie Legii z Wisłą Płock zostanie rozegrane specjalnie dostarczoną na tę okazję piłką Nike Aerow 90. Przywrócenie blasku meczu o Superpuchar to bardzo ważny cel dla spółki Ekstraklasa. "Chcemy, żeby to trofeum miało swój prestiż. Taki mecz jest tylko jeden w roku i jestem przekonany, że emocji nie zabraknie" – mówi Andrzej Rusko, prezes Ekstraklasy.Źródło: Przegląd Sportowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 I Wisla wygrala (zasluzenie) z Legia. Kto by sie tego spodziewal? :blink: Gratki dla Wisly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 I bardzo dobrze, że Wisła wygrała. Kibicowałem jej bo nie lubię Legi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Legia zagrała kaszanę i z taką grą to mogą się pocałowac w ... łokiec, a nie awansowac do LM <_< <_< <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Pomimo że kibicuję Legii myślę że dla samych piłkarzy dobrze że przegrali. Taki zimny prysznic przyda im się przed tak ważnymi pojedynkami jakie już niedługo przed nimi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Polacy U19 0:2 z Czechami :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Też oczywiście kibicuję Legii, oby coś pokazała i nas nie zawiodła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Nie awansują i tak ;] Młodziaki kaszanka, pomyśleć, że to przyszli kadrowicze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Kiedy pierwszy mecz naszych orzełow? Brazylia po zmianie trenera gra chyba 11sierpnia juz jakis mecz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 16.08.2006 20:00 Dania - Polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 16.08.2006 20:00 Dania - PolskaOho , akurat przed zlotem^^ Zobaczymy czy zagramy wreszcie powaznie, w co bardzo mocno wierze...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Mam nadzieję ,że Legia jutro nie da [gluteus maximus] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 No i Legia wygrała. Muszą poprawic skutecznośc przed rewanżem. Szkoda trochę tej sytuacji Burkharta z końcówki, bo mogła być 2 bramka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Jak na mecz z amatorami to calkiem niezle.. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Tiaa. Myślałem, że to będzie lepszy mecz, a tu lipa. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja się zastanawiam jak Islandczycy wytrzymają te upały w Polsce. Pewnie po 15 minutah złapie ich ostra zadyszka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja się zastanawiam jak Islandczycy wytrzymają te upały w Polsce. Pewnie po 15 minutah złapie ich ostra zadyszka.Nie zdziwiłbym się, gdyby nasi pierw dostali zadyszki... To co wczoraj pokazali to śmiech na sali, szczególnie jak "Pawiański" wykopał piłkę i uderzył nią swego obrońcę i przy dobrych wiatrach wleciałaby do bramki Legii :lol: Z takim poziomem to nie wiem czy na Intertoto wystarczy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Wprawdzie meczu z Wisłą nie widziałem, ale może to i dobrze że przegrali. Po meczach we Francji sądziłem że wygrają... Wczoraj oglądałem drugą połowę, powiem że było cienko, akcje były ale gdzie było wykończenie-ostatnie podanie?? Mam nadzieje że to sie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Wprawdzie meczu z Wisłą nie widziałem, ale może to i dobrze że przegrali. Po meczach we Francji sądziłem że wygrają... Wczoraj oglądałem drugą połowę, powiem że było cienko, akcje były ale gdzie było wykończenie-ostatnie podanie?? Mam nadzieje że to sie zmieni.W tydzień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 W tydzień?Nie ważne ile, to musi sie zmienić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Nie ważne ile, to musi sie zmienić ;)Musieć musi, ale to raczej mało prawdopodobne. Kupowanie Brazylijczyków to nie rozwiązanie, trzeba kształcić młodzież, a w Polsce na to jest olewka, kasa jakaś tam jest, ale wszystko zgarniają działacze, a młodzi grają, bo grają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Dokładnie...:| Dziś początek nowego sezonu... No i od razu pierwszy mecz powracającego z zaświatów Widzewa Łódź...może być ciekawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Dokładnie...:| Dziś początek nowego sezonu... No i od razu pierwszy mecz powracającego z zaświatów Widzewa Łódź...może być ciekawie :) A na meczu bedzie Leo. :P Moze 'wylowi' do 'repry' jakies nowe talenty z Widzewka. :blink: :lol2: EDYTA Kto wygral mecz? WIDZEW!!!!!! :D :gitarzysta: :gitarzysta2: B-) Edytowane 28 Lipca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Kto wygrywa ??!! LEGIA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 I ŁKS :)... takiego wyniku to się nie spodziewałem... Wisełka słabo bo słabo ale do przodu... Najbardziej spodobała mi się postawa Widzewa...mam nadzieję że w następnych meczach też będą tak grać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Lech wreszcie wygrał, chociaż nieprzekonująco (2 gole w samej końcówce). Klejdinst chyba powinien iśc trenowac jakąś młodzieżówkę, bo do klubu to on się nie nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Byłem na meczu Lecha, chłopaki, jeden ze wspanialszych meczy jakie dane mi było widzieć. Gardło w całości zostawiłem na stadionie ;] :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Atmosfera na stadionie jest naprawdę niesamowita :D Już sobie wyobrażam jaka musiała byc radośc po tych dwóch strzelobych golach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Szczególnie na stadionie Lecha ;] 12777 ludzi, niby nie dużo, ale potrafiliśmy dać czadu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Szczególnie na stadionie Lecha ;] W nastepnej kolejce Korona gra u siebie, wiec zobaczycie Panowie co sie bedzie dzialo na trybunach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...