ziomal2005 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 witam . Szukam dobrej 19' do ~ 1500zł , w moim miescie w media markt zobaczyłem w promocji ten monitor <<<KLIK>>> za 1250zł , gdzie jego cena w innych sklepach oscyluje w granicach 1800zł . Co o nim sądzicie ? monitor bedzie słuzył przede wszzystkim do rozrywki - gry, filmy , internet. Zależy mi przede wszystkim na jakosci obrazu , musi byc wyrazisty. Czy moze macie jakas inna alternatywe na 19 calowy monitor do 1500zł . Myslałem jeszcze nad Fujitsu Siemensem c 19-6 ? Thx za wszelkie odpowiedzi :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Ten Philips to porażka,bo na TN.Obadaj Acera 1923. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 BenQ FP92GP Przekątna 19" Matryca MVA Premium Rozdzielczość 1280 x 1024 Plamka 0,297 mm Jasność 250 cd/m2 Kontrast 1000:1 Czas reakcji 8 ms (gray to gray) Kąty widzenia 178/178 Paleta 16,7 mln Złącza D-SUB, DVI-D Gwarancja 3 lata, "door to door" Cena okolo 1.250 zł ( www.mva.pl ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) ten benq bedzie miał wysmienite parametry za niewielka cenę , ciekawe tylko kiedy dokładnie wejdzie do sprzedazy i jak bedzie z dostepnością ? Czyli nie opłaca sie brac wymienionego przeze mnie philipsa ? Edytowane 27 Lutego 2006 przez ziomal2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Czyli nie opłaca sie brac wymienionego przeze mnie philipsa ? Napewno nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 ok czyli ten philips odpada , w takim układzie jaki moniotr 19 ' jest obecnie wart uwagi ? aha mam jeszcze jedno pytanie w związku z gwarancja bad pixeli , wiem ze philips daje gwarancje wymiany monitora w przypadku pojawienia sie chociazby jednego martwego pixela, czy jeszcze jaka inna firma oferuje taka gwarancje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 http://sklep.benchmark.pl/pelny_20796.html - 2 sprawy: 1 - brzydki strasznie 2 - drogi ( w stosunku do Acer lub Benq które pojawią się lada dzień ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 prawie wszystkie monitory belinea maja ciulowy design , a do tego nie sa wcale takie tanie . W takim układzie narazie pozostaje mi czekac na nowego benq czy acera . Moze w niedługim czasie ceny LCD bede troszke topniec bo z miła checia nabyłbym samsunga 19' 193P+ za np 1600 zł :razz: :rolleyes: thx za porade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuSo Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 prawie wszystkie monitory belinea maja ciulowy design , a do tego nie sa wcale takie tanie . W takim układzie narazie pozostaje mi czekac na nowego benq czy acera . Moze w niedługim czasie ceny LCD bede troszke topniec bo z miła checia nabyłbym samsunga 19' 193P+ za np 1600 zł :razz: :rolleyes: thx za porade :) Tez sie zastanawialem nad tym samsungiem, ale uzywa on modulu frc. To dyskwalifikuje. A poniewaz nie zwracam uwagi na desing to zastanawiam sie powaznie nad zakupem Belinea 101920C. Paramatry ma lepsze od Samsunga i jest tansza. Co do firm typu Benq to nie mam zaufania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t00l Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Tez sie zastanawialem nad tym samsungiem, ale uzywa on modulu frc. To dyskwalifikuje. A poniewaz nie zwracam uwagi na desing to zastanawiam sie powaznie nad zakupem Belinea 101920C. Paramatry ma lepsze od Samsunga i jest tansza. Co do firm typu Benq to nie mam zaufania... no zgadzam sie w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...