tomtech Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam zebranych. Dzisiejszego pieknego dnia właczam sobie tak z nudów gre "juiced" i tu nagle bu niema tekstur. Grałem przetem działała bez problemu. Nie była robiona aktulizacja sterowników, ani nic robione w grze (nawet reinstal nie przyniusł pozytywnych rezultatów). A teraz nawet na Fifie 2002 widze inno liczby (nie widać zawodników), ale w CS 1.6 :-P jest w porządku. Z takim czymś się spotkałem już u kumpla (ta sama karta graficzna) próbowaliśmy na nowo windowsa i stery pierw z płytki (ta co się dostaje przy zakupie) a, potem aktulizacja z nvidia.com tez brak pozytywnych rezultatów. Czy to oznacza koniec żywotności Gf mego :angry: . A jeszcze dodam uzywam teraz wersje ForceWare: 81.98 Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 też tak miałem ;) zainstaluj starsze stery: polecam 56.72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtech Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Poszukam, sciągne i zobacze. wrr juz mam pełno dosyc windowsa i jego problemów :D zadziało, :lol2: eh Dzięki za pomoc Pozdrawiam Edytowane 28 Lutego 2006 przez tomtech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...