jarosz10 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 witam mam duzy problem opowiem wam: miałem sobie karte mmc 256 wkoncu przyszedł czas ze juz nic na nia nie wchodziło zadna piosenka ani gra i sformatowałem karte. po sformatowaniu chciałem podłączyc komórke do kompa i juz [gluteus maximus]. komp nie wykrywa mojej n-gage i nie wiem jak sobie z tym poradzic. prosze o pomoc kogos z doswiadczeniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarosz10 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 no ludzie wezcie postarajcie sie troche bo ja mam naprawde duzy kłopot <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarosz10 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 LUDZIE WEŻCIE COS POWIEDZCIE. NIE CHCE ODDAC KARTY DO REKLAMACJI. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_S Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 spokojnie... zajzyj na www.nng-team.pl, na forum na pewno znajdziesz rozwiazanie, ale najpierw poszukaj zanim cos napiszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...