mortt Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Zainstalowałem Sygate'a i po jakimś czasie zniknął interface (jednak program był w procesach). Dlatego go wywaliłem. Następnie po zainstalowaniu avasta nie mogę dostać się do internetu (neo). Instalacja innego firewalla też nic nie daje... To samo z odinstalowaniem avasta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 1. Sprawdź odsyfiaczami czy nic Cie nie blokuje ? 2. Zmień przeglądarkę ? 3. Sprawdź czy DNS'y nie wyleciały, albo czy nie masz jakiegos serwera proxy ustawionego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortt Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 1. Sprawdź odsyfiaczami czy nic Cie nie blokuje ? 2. Zmień przeglądarkę ? 3. Sprawdź czy DNS'y nie wyleciały, albo czy nie masz jakiegos serwera proxy ustawionego ? Dzięki za pomoc ale: 1. Odpalilem antyviry, Ad-Aware, Reg-clenery - i nic 2. To samo na IE i FF 3. Nie to nie to Zwykłe Neo mam i łączy się przez modem i niby jest git niby jakieś pakiety latają co jakiś czas ale żaden program nie może mi się przebić do internetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...