dawi Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 1. Czy używaliście tej pasty? Jak spełnia swoje zadanie? Nic innego tu gdzie mieszkam nie dostanę a zwykłym silikonem proca nie chce smarować... http://www.4max.pl/default.asp?g=128&gg=67&produkt=172 2. W pewnym sklepie wepchnięto mi pewien cooler. Niestety podejrzewam że pomimo zapewnień o wysokiej jakości tegoż rzeczywistość jest zupełnie inna. Pozatym mam wątpliwości czy pasuje on do semprona 939... A to co wyczytałem z wiatraka na tym wentylu: AVC 05052nc i strona www.avc.com.tw. Widać że cooler nie jest raczej używany i ma miedziane kółko pod radiatorem. Słyszałem go w trakcie pracy i nie był głośny ale nie wiem ile ma rpm. Jest bardzo duży i waży chyba z pół kilo. Kurcze gdyby pasował bałbym się że może wyrwać mi gniazdo z procem i spaść na dół budy... Czy ktoś miał takie coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) zrób sobie przyjemność ;] Klik1 i Klik2 + 7zł przesyłka,, sprzedawca pewny - sprawdzony co do pasty cm - miał to kiedys mój kumpel i nie był zadwolony ;) może inaczej - był do puki nie przesiadł się na ocz+ aka as5 Edytowane 28 Lutego 2006 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...