stratuss Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) Posiadam sprzet jak nizej w sygnaturce. Moj problem polega na tym iz co chwile w grze (np. GTA VC) wywala mam zwieche, wywala mnie do windowsa i VPU Recover resetuje mi za posrednictwem sterownika ekranowego ATI akcelerator graficzny i chce wysylac raport. I tak w kolko :/ Zauwazylem jeszcze np. w Google Earth gdu ustawie OpenGL mode to wszystko jest ok a gdy DirectX to strasznie krzaczy, wiesza i znowu VPU Recover resetuje akcelerator graficzny :/ Plz, pozmocie. Kupilem se nowego kompa zeby posmigac w jakies gry a tu nic sie nie da odpalic ;) Z gory dzieki. EDIT : Grafy nie mialem podkreconej ale procka tak. Po ustawieniu defaultowego taktowania oraz napiecia na plycie gry chodza normalnie i wszystko jest ok. Wiec to kwestia zasilacza czy moze chlodzenia karty ? W co zainwestowac zeby moc odpalac gry na podkreconym kompie ? Edytowane 28 Lutego 2006 przez stratuss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Hmm jaka zasilka? Pewnie sam nie wiesz. <_< Sprawdz czy wentylator sie kreci. Radiator jest chlodny? Zle - slaby styk z rdzeniem. Fastwrites wlaczone? Jakie sterowniki zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tical Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Hmm jaka zasilka? Pewnie sam nie wiesz. <_< Sprawdz czy wentylator sie kreci. Radiator jest chlodny? Zle - slaby styk z rdzeniem. Fastwrites wlaczone? Jakie sterowniki zainstalowane? Ja mialem podobny przypadek, ale w Radku 9550 i takze mialem problem w DirectX, tyle ze u mnie pomoglo zmiana sterow z oryginalnych na Omegi np. Sprobuj, a noz widelec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier87 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 powiedzcie mi co jest grane właczam gre gram po jakiś 5 minutach wiesza mi sie kap i tak caly czas mam x600 hisa i juz mnie to powoli denerwuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 zeby nie zaczynać nowego tematu podłączę się do tego :) możecie podać przykładowe osiągi X600 PRO, plus platforma oraz do ilu udało sie wam go podkręcić? szczególnie mam na mysli X600 Pro Gigabyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Mi pomogła zmiana sterów na Omegę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...