Beowulf Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Standardowo ustawione mam 1,75V, a praktycznie napiecie wacha sie płynnie (w odstępach sekundowych) w granicach 1,74 - 1,79. Czy to normalne, czy moze mam do wymiany zasilacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowulf Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 oczywiscie chodzi mi o CPU :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 oczywiscie chodzi mi o CPU :) najprawdopodobnie zasilka (masz pradozerna karte) albo moze jeszcze plyta zle napiecia podaje BTW jaka masz zasilke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowulf Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 zasilacz mam 350W i widnieje na nim logo DEER :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 zasilacz mam 350W i widnieje na nim logo DEER :) jezeli nie masz zwisow, restartow i nie bedziesz krecil proca to moze zostac choc mialem w domu Deera 400W i nie byl lepszy od mojego Feela 300W 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowulf Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 normalnie mi to nie wadzi w codziennej pracy, ale przy probie delikatnego krecenia proca, przy temp. 45 stopni system sie wali. czesciowo winie za to radiator i wentyla (jeszcze z wersji box-owej xp-ka) ale rowniez nie podoba mi sie to skaczace napiecie na CPU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a inne napięcia ? bo jeśli i one skaczą .... to nie kupuję DEER-a 350 W .... a już prawie ... podobno wersja 400 W, mając te same amperaże, jest bardzej stabilna, ma lepsze i cichsze chłodzenie ... i jest droższa o 35 PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...