Tolos Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam! Waham sie przed zakupem kina domowego . Narazie chodzi mi po glowie LH-T250SC lub LH-T255SD . Są w tej samej cenie 535 zł. Jest jedna rzecz, która mi sie nie podoba : te amplitunery mają tylko wyjście video Composite. Brak jest S-video i Scarta. W Tv mam wejscie Scart i Composite. Zastanawiam się czy połączenie DVD przez composite do TV nie będzie marnym rozwiązaniem jesli chodzi o jakośc obrazu (wydaje mi się że composite to jest rozwiązanie juz dawno skazane na zapomnienie jak era magnetowidów VHS). Nie wiem czy nie poszukać czegoś co bedzie mialo jeszcze dodatkowo wyjscie Scartowe(w Tv i tak nie mam S-video dlatego nie potrzebuje S-Video). Może możecie państwo cos polecić innego w cenie zblizonej. A tak przy okazji czy te 2 modele są cos warte? Czy warto je kupić? Jak z jakością glośników? Wiem , że w podobnym przedziale cenowym są zestawy kina domowego które mają 2 drożne satelity , a te co wymienialem są jednodrożne. Dzieki!. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...