Sajrus-World Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Zastanawiam sie nad tą mobo, możecie mi powiedzieć jak z oc, stabilnością?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Asrock do podkręcania? Nie żartuj :) To płyty budżetowe i nie można zbyt wiele od tego sprzętu wymagać. Edytowane 28 Lutego 2006 przez PioMX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 ta płyta jest dobra na stan przejściowy (agp + pci express, ddr + ddr2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) A czy PT880 Pro w pełnie obsługuje DC ? Bo jeżeli tak to przesiade się szybciej niż myślłem :D ta narazie jako własnie przejściówke :) I czy to ma me pełne AGP ? Edytowane 28 Lutego 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Może mi ktoś powiedzieć jakie można dać max napięcie na cpu i ram, bo jak oglądam testy to w biosie tylko high albo low a nie normalnie napisane napięcia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Na CPU nie da się zmienić napięcia....a na ram Low...Normal...High :lol: to pewnie bedzie z 2,7 lub 2,8V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Płyta to ciekawa konstrukcja, ale przeszła jakos bez echa. TU jest test na phoronix. Schemat pogladowy płyty: Pozdrawiam Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Z tego co widzialem na testach w necie to jakies 220-230 fsb maks. Agp jest normalne x8, za to pci-ex jest x4 i na stronie asrocka jest lista obslugiwanych kart graficznych. Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam wlasnie rowniez zastanawiam sie nad ta plyta poniewaz mam malo pieniedzy :( czy oplaca sie ja zakupic ? bo zastanawialem sie nad Celeronem D 2.26Ghz ale na 478 lub moze lepiej Celerona 2,8Ghz ale juz 775 co radzicie ? w rezultacie komplet by mnie kosztowal o 150-200zł drozej z DDR 512mb ale jest to slot 775 wiec i nowsze procesory mozna wkladac lub w przyszlosci zmienic plyte i wlozyc swoj Celeron D . czy moze jednak se darowac kombinowanie i zakupic ten Celerond 2.26Ghz 478 Za porade bede wdzieczny :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...