TOM68 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Zakupiłem sobie ostatnio komputer Compaq EN SFF (slim) jest z PII 350 teraz już PIII 450 :) Mam nr jakie były napisane na nim "DPENS-P350/DE81014480 GR" szukam (na stronie compaq) co te nr mogą oznaczać i nie wiem, chodzi mi jaką ma pł. gł. ? Może ktoś wie czy po tych nr. da sie to rozszyfrować. A tak wogóle to fajne maleństwo.::)) POZDRAWIAM. Edytowane 1 Marca 2006 przez TOM68 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Informacje o sprzęcie podadzą ci programy takie jak Aida32, Everest (nowsza wersja Aidy) czy SiSoft Sandra. Edytowane 28 Lutego 2006 przez shaqal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Dzięki sprawdziłem. Ludzie to maleństwo ma nawet czujnik temperatury pł. i procka! Extra - cichutki i tylko 90W zużywa.Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...