wandi Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam. Mam takie małe pytanie - dopiero zaczynam zabawę w tweakowanie więc z góry przepraszam za banalne dla niektórych pytania. Mam pentium 2 333 mHz płytkę Acorp 6lx66 z tym że nie mam do niej opisu. Jak coś takiego podkręcić? Z góry dziękuję za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Poszukaj na płycie zworek zmieniających magistralę. Powinien też na niej być opis ich ustawień (nadrukowany na laminacie). Do dyspozycji powinieneś mieć opcje 66, 69, 75 i 83 MHz. Wypróbuj ustawienia 75 i 83 (ta ostatnia może, aczkolwiek nie musi, być niebezpieczna dla dysku - wszystko zależy od tego jaki masz dysk). Edytowane 28 Lutego 2006 przez shaqal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Człowieku po pierwsze poczytaj faq. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...