t00l Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 planowana zmiana monitora .... wiec przegladalem rynek w poszukiwaniu jakiejs sensownej alternatywy dla mojego dell'a 21" crt i pare osob zaproponowalo mi -19" Belinea 101920C , pytanie czy jest to dobry wybor, co o nim sadzicie, moze macie lepsze propozycje w tym zakresie cenowym?? Moj wybor sugeruje glownie nowa matryca pMVA -no bo kompa uzywam w duzej mierze do grafiki, czasami pogrywam, a smuzenie nie powinno mi przeszkadzac bo gralem naprawde na archaicznych lcdkach i mi nie przeszkadzalo, ale lepiej zeby bylo jak najmniejsze. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=187785 poza tym co napisałem to monitor ma wiele zalet jak: np. brak frc ( samsungi mają co nie wpływa poprawnie na obraz ) , szybka matryca Edytowane 28 Lutego 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...