MeRBi Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie... Ludzie ... tragedia.... Postawiłem sobie Windows 2003 Server... odpalam F.E.A.R.... włączam AAx2 i moduł testujący a moim oczom ukazują się latające czarne kropeczki.... patrzę AAx4 to samo... po wyłączeniu zniknęły... W mordę... czyżby mój radek jednak nie jest do końca sprawny (mam softmod z Omeg 6.1 na 8potoków) ? Włączam 3DMark03 i w Battle For Proxycon i Troll's Lair.... to samo.... latające czarne kradraciki lub prostokąciki... i miejscami białe kropki... Lecz wyłaczylem potoki i to samo.... Przesiadłem się na 6.2 to samo. Teraz lecę na WarCatach 6.2 ... i co ciekawe... jeszcze większy śmietnik na ekranie... Na WindowsXP tego nie miałem, lecz ostatnimi sterami na których sprawdzałem był Omegi 6.1 i nie używałem Anitaliasu, wcześniej na Omegach serii 5.xx i wcześnijszych na bank nic nie było.... Ale chyba zainstaluję teraz obok XPka by się upewnic. W NFS Most WAnted nie widac zadnych wad. HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do Moderatora : w Temacie przyklejonym o radkach 9800SE nikt nie raczy zajrzec.... a ja jestem zdesperowany... ...zlituj się człowiek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 może we właściwościach ekranu spróbuj włączyć przyśpieszenie sprżetowe na pełne, a w direct x włącz wszystkie opje renderingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeRBi Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Włączyłem, bez tego by nie poszło w ogóle :D ... ale widzę, że w XP to samo... teraz mi się przypomniało, że zmieniałem BIOS, ale później uświadomiłem , że nic to nie daje, że i tak trzeba zrobić HardMOD.... czyli mam teraz BIOS od 9800PRO i nie wróciłem do starego, czy to może powodować takie śmieci na ekranie ?????? EDIT : ale jaja... po prostu nie załadowałem ostatnio starego biosu... nie wiedziałem, że BIOS ma takie duże znaczenie... Temat możecie uznać za zamknęty. Sorry dla wszystkich za robienie zamieszania, Edytowane 1 Marca 2006 przez MeRBi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...