B3T0N Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 czy jest ktos w stanie mi powiedziec czym zasilic lampe ze skanera ??? swieci ona kolorkiem mocnym zielonym - przypomina katodke - probowalem autotransformatorem ale kicha - wiem ze na 100% sprawna .....moze wymaga stalopradowego zasilania ??? Ja mam taką ze skanera ręcznego i chodzi na (U stałe) 12V czyli pod zasilke do kompa podlaczyles ??? ale w recznym to chyba nie ma katody tylko sa te diodki..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 czy jest ktos w stanie mi powiedziec czym zasilic lampe ze skanera ??? swieci ona kolorkiem mocnym zielonym - przypomina katodke - probowalem autotransformatorem ale kicha - wiem ze na 100% sprawna .....moze wymaga stalopradowego zasilania ??? Ja mam taką ze skanera ręcznego i chodzi na (U stałe) 12V czyli pod zasilke do kompa podlaczyles ??? ale w recznym to chyba nie ma katody tylko sa te diodki..... No fakt tam są takie jakieś małe ledziki (sorrry ze cie w błąd wprowadziłem) podłączyłem to do zasiłki z kompa 12V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 nooo juz sie dowiedzialem czym to zasilic - przetwornica na 1000v 8O musze zajrzec do skanera i wyjac ten badziew :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 mi sie bardzo podoba! estetyczne i funkcjonalne BRAWO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...