Hiroshima Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Siema Chce kupic na Allegro grafike na PCI za pare zlotych , 2 lub 4 MB, mam pytanko. Czy pojdzie na niej XP i beda chodzic filmy DivX? Reszta konfiguracji to Semron 2600 i giga ramu. Spalila mi sie nówka Radeon i musze przetwac moze nawe tpare miesiecy:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 filmy to plynnie watpie zeby chodzily... kup cos na agp za 20zl jaka rive tnt albo geforce 2 mx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiroshima Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Mam ATI Rage 8MB aleto jest pod jakies stare AGP i nie wchodzi:/ Nie chce kupowac czego drogiego zAGpx8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Smith Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 http://allegro.pl/item88947068_agp_nvidia_..._mb_tanio_.html http://allegro.pl/item89508482_tanio_geforce_2_mx_32_mb.html Ja bym już nie brał rivy - nawet niektóre filmy się na niej tną :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Ja na starej ATI (PCI) 8MB oglądałem filmy i było oki. To jest warte uwagi TNT2 policytuj troche :) Edytowane 28 Lutego 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Ja na Ati Rage 4 mb ogladalem filmy i bylo ok :-) U kumpela na jakims intelu na AGP2x tez filmy spoko chodzily Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Zeby ogladac to podstawa 16bit bo inaczej to kupa bedzie. Ja tak ogladalem filmy na 2MB ATI z 2400+ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiroshima Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Tylko to sa kart na jakies stare AGP, czy taki G2 wejdzie mi na AGpx8 bo widze ze maja troche inne wejscia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Tylko to sa kart na jakies stare AGP, czy taki G2 wejdzie mi na AGpx8 bo widze ze maja troche inne wejscia?To może jakiś Radek 7000-7500? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 To może jakiś Radek 7000-7500? Jak to ma byc do 2D to moze jakis matrox ? Przynajmniej bedzie obraz zyleta, do divixow jak znalaz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Tak, dobtry pomysl. Matrox G450 16MB ma uniwersalne AGP (stare i nowe), filmy beda chodzic spoko, obraz zyleta i na eBayu sa po 6€ - 10€ (wiec u nas u zlomiarzy z Allegro podobna cena powinna byc) :) Mozna do niej dostac kabel TV-Out i jechac na telewizorze (jednak kabel dosc drogi i ciezki do dostania niestety) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...