Spookie Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Tak jak w temacie... da się wykorzystać w/w Canona jako kamerke internetową ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Wiele razy było zadawane to pytanie tutaj ... i jak dotąd nikomu nie udało się uruchomić aczkolwiek ja mam plan :P Potrzebna by była karta TV i pod wejście video wpiąć aparat ;] i będzie działało ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 :blink: hmm jak pod wejście Video ?? to wtyczki takiej chyba nie ma :mur: Mam karte TV jak i karte graficzą typu ALL-IN-WONDER to co mam robić :unsure: :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 w aparacie , pod tą gumką , obok wtyczki USB jest A/V out . Teraz bierzesz kabel który był dołączony do aparatu (ten dzięki kóremu łączysz telewizor z aparatem) i podpinasz :] proste ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Ale chyba jak korzystasz z tego wyjscia to aparat nie jest zdolny do przechwytywania obrazu :? U mnie jak podlaczam to wyjscie to aparat automatycznie przechodzi w stan "jalowy" (obiektyw sie chowa i kupa) :sad: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Ale chyba jak korzystasz z tego wyjscia to aparat nie jest zdolny do przechwytywania obrazu :? U mnie jak podlaczam to wyjscie to aparat automatycznie przechodzi w stan "jalowy" (obiektyw sie chowa i kupa) :sad: pozdro a u mnie chodzi elegancko :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zwracam honor :D Sprawdzilem dla pewnosci jeszcze raz i jest jak napisal MaciekCi. Podlaczasz wyjscie av aparatu do wejscia karty graficznej badz telewizyjnej i aparat bez problemu spelni funkcje kamery :) Tak dla jasnosci testowalem na a610 :wink: Sorry za male zamieszanie :-| pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocki Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zwracam honor :D Sprawdzilem dla pewnosci jeszcze raz i jest jak napisal MaciekCi. Podlaczasz wyjscie av aparatu do wejscia karty graficznej badz telewizyjnej i aparat bez problemu spelni funkcje kamery :) Tak dla jasnosci testowalem na a610 :wink: Sorry za male zamieszanie :-| pozdro karte graficzna mam z tv out.. karte Tv tez trzeba miec ?:> i odrazu " jaka tania karte tv bo chce kupic " :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Potrzebujesz karte graficzna z wejsciem wideo :) Masz z wyjsciem ,wiec bedzie potrzebna telewizyjna ,ktora to juz pytanie nie do mnie :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...