mnichuu Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 wczoraj odpaliłem kompa i nagle poszedł dym, obraz zniknął.... omało co zawału nie dostałem.. okazało się, że nastąpiło jakieś zwarcie pomiędzy obudową kompa a regulatorem obrotów (spałił się kompletnie) .. wyciągnąłem grafe sprawdziłem czy z coolerem się nic nie stało okazało się, że chodzi nadal... teraz jak wkładam garfe i odpalam kompa mam normalny obraz przez około 5 min a później albo się zawiesza komp albo na ekranie pojawiają się przebarwienia, jakieś kolorowe kwadraty i skacze obraz... można ją jeszcze jakoś naprawić czy juz do kosza wyrzucić :?: grafe można zobaczyc w galerii GFX, teraz musze na rivie 128zx 8MB leciec :-( pozdrawiam mnichuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 grzeje sie? zdejmij cooler, moze pasta Ci sie wytopila. oby... a cooler kreci sie w porzadku, tzn. z dobra predkoscia? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnichuu Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 grzeje sie? zdejmij cooler, moze pasta Ci sie wytopila. oby... a cooler kreci sie w porzadku, tzn. z dobra predkoscia? pozdrawiam no właśnie, że sie nie grzeje (zmniejszyłem do fabrycznych ustawień zegary) paste dałem nową, a cooler dalej zapinkala jak kiedyś kompletnie nie mam pojęcia co jest grane.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 z tego wynika ze zjarala sie , a moze agp sie uszkodzil, no nie wiem, moze zobacz na innym kompiue ta karte jak bedzie to samo, to raczej jest ona uszkodzona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnichuu Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 z tego wynika ze zjarala sie , a moze agp sie uszkodzil, no nie wiem, moze zobacz na innym kompiue ta karte jak bedzie to samo, to raczej jest ona uszkodzona tak sprawdzałem na innym kompie te same objawy na 99% poszły pamięci..... hmm ale przecież miałem lajtowo podkręcone :wink: trudno trzeba zbierać kase na coś innego pozdrawiam mnichuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...