moder Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Poszukuje biosa do radeona 9550 firmy GeCube (tego widzianego jako 9600). Znalazłem to: http://www.techpowerup.com/bios/ tam jest masa biosów do 9550 i 9600, tylko nie wiem, jaki wybrać, wydaje mi się, że taki, do 9600 ale również nie wiem, który wybrać, bo jest ich jakieś 15. Może ktoś mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 A po co chcesz zmieniać bios :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 sam go wyedytuj a nie baw sie w taki podmienianie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moder Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Po prostu mam wrażenie, że koleś, od którego dostałem tę kartę, cos z tym biosem zkasztanił bawiąc się nim, i chciałem wgrać nowego "czystego" biosa, tylko nie wiem, którego wybrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Po prostu mam wrażenie, że koleś, od którego dostałem tę kartę, cos z tym biosem zkasztanił bawiąc się nim, i chciałem wgrać nowego "czystego" biosa, tylko nie wiem, którego wybrać. Co mógł "zkasztanić", bo nie bardzo rozumiem... Chcesz podnieść taktowania/zmienić ID to edytuj bios z karty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moder Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Jakbym wiedział jak to zrobic to już bym to zrobił. A tak w ogóle to próbuje ożywic tę karte, bo czasami jej odbija, w momęcie kiedy wzrośnie zapotrzebowanie na grafike, komp się wiesza, a po chwili restartuje. Czasami wyskakuja jakies arty. Edytowane 1 Marca 2006 przez moder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 a jakie sa ustawione zegary? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Na bank masz za wysokie takty, temp. za wysoka i... ciach :P Poszukaj, jest temat na forum o 9550 gdzie się wszystkiego dowiesz co i jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moder Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Zegary mam na standardowo, jeśli troche je podniose to już w ogóle nic nie moge zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...