RaZ Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 witam.chodzi o blokade pci/agp na tej plycie (bios AMI) po fleszowaniu pomimo tego ze plyta ma hybrid booster (HAHAHA) to proca z 2.80 zrobilo mi sie 3.20ghz i dalej juz jak wlacze 3dm01 lub jaki kolwiek inny zawiesza sie i albo sie zawiesi kompletnie albo zawiesi sie odczeka pare sekund wybije ze bląd i ekran 60Hz hmmm. Wiec bylbym wdzieczny za poinformowanie mnie co da sie z tym zrobic (dodam tylko ze 3dm wiesza sie losowo ) a 3dm05 zazwyczaj w tym samym miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 może troche dokładniej wyjaśnij problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andpaj Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 witam.chodzi o blokade pci/agp na tej plycie (bios AMI) po fleszowaniu pomimo tego ze plyta ma hybrid booster (HAHAHA) to proca z 2.80 zrobilo mi sie 3.20ghz i dalej juz jak wlacze 3dm01 lub jaki kolwiek inny zawiesza sie i albo sie zawiesi kompletnie albo zawiesi sie odczeka pare sekund wybije ze bląd i ekran 60Hz hmmm. Wiec bylbym wdzieczny za poinformowanie mnie co da sie z tym zrobic (dodam tylko ze 3dm wiesza sie losowo ) a 3dm05 zazwyczaj w tym samym miejscuJest modowany bios do tej płyty.Przeszukaj forum AsRock na ocworkbench.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...