Drejfus Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 No stary... Troche mi to w GIGANTO-manie popdapada... Jak chcesz se klime w Domu zbudowac to chyba nie ten dzial :P No ale jak odpicujesz... Czekam na pierwsze testy... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) wlasnie w tym temacie jako pierwsyz udostepnie tetsy i zdjecia:) heheheh wlasnie przelewam pieniadze realitnet bo kurcze banki w weekend nie dzialja i nie mialem srodkow wystraczajacych na przelew sa czy w padlem w gigantomanie? hmm mysle ze cos moze tu jest ale sadze ze bedize na maszynka wydajna a co do pompki to jzu psrawqdzalem i opisywalem chyba ze bez problemow przepompywuje ta chlodniczke nawet z ladnym cisnieniem:) Edytowane 6 Marca 2006 przez pcmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 mam jescze jeden ale wiekszy:) hehe a wlasnie jaka cena tego urzadzenia? bo nie mam pojeciajeżeli są w przystępnym stanie to Ci styknie na freezera 2... mniej więcej... moge sie mylic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 oj chyba sie mylisz na co mi frezazerek skoro jest duzo gorszy!!! chyba ze mysle o czyms innym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ta chłodnica wielkości pralki mija się z celem. Wykorzystasz może 10-15% z tego co ona może dać. Mówisz o gigantycznej wydajności.. Czego ty od niej oczekujesz ? Temperatura jaką ona będzie miała będzie równa temperaturze pokojowej, a na procku i tak będzie cieplej (zanim wodą przepłynie do chłodnicy to trochę minie...).Gdybyś miał chłodnice 3x mniejszą, wydajność by była taka sama (no chyba, że masz zamiar chłodzić 4 kompy naraz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zawsze może ją zakopać za oknem w ogródku, zalać borygo i cisza jak makiem zasiał, a jaka wydajność ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 oj chyba sie mylisz na co mi frezazerek skoro jest duzo gorszy!!! chyba ze mysle o czyms innymale freezerek nie da Ci tylu kolanek i nie da w dupe pompce :P a wydajność freezerka porównywałbym z tym kolosem ; ] poniżej temp otoczenia i tak nie zejdziesz (choć byli na forum ludzie co twierdzili inaczej :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 rzecz straszna sie stala czyscilem ja i kurcze przewrocilla mi sie i teraz przy rurce jest dzirka mniejsza od milimetra i minimalnie kapie no moglbym to prezzyc ale nie che bo che miec idealnie szczelna! lutowac probowalem duza lutownica od ojca z piwnicy ale nie dalo rady a palnika nie mam slyszalem ze sa jakies kleje albo cosik co poradzicie?? a mialem to przed paroma minutami wnosic do ggory! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Distal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 i jak myslisz ze to mi pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Pomogło mojemu BIX2, to powinno pomóc i Twojemu monsterowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Distal, ale szybko schnący Tak na marginesie -> nie doczyścisz tego potwora... poza tym ile to waży? :lol: i to jest z jakiego materiału zrobione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 no jescze jutro sprobuje cieklym olowiem to zalatac a ile wazy moj powtor nie wiem nie waazylem, a material hmm rurki sa miedizane blaskzi alu chyba a obudowa metal jakis nie wiem dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) nom nie dalo sie cieklym olowiem wiec w pojniedizlake lutowanie palnikiem jakims bo w weekend nie bede w domu edit: no i nareszcie zlutowana chlodniczka jzu leazy obok mnie tylko musze jeszce wc zalozyc ale za to bede sie bral w poniedzialke bo ni ejestem troskze w stanie (alko) a jutro znowu wyjazd, ale zapowiada sie czadowo edit no i wc gotowe http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=190881 Edytowane 14 Marca 2006 przez pcmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...