Skocz do zawartości
olo21

Ocena Wybranych Części Do Wc

Rekomendowane odpowiedzi

wlasnie w tym temacie jako pierwsyz udostepnie tetsy i zdjecia:) heheheh

wlasnie przelewam pieniadze realitnet bo kurcze banki w weekend nie dzialja i nie mialem srodkow wystraczajacych na przelew

sa czy w padlem w gigantomanie? hmm mysle ze cos moze tu jest ale sadze ze bedize na maszynka wydajna

a co do pompki to jzu psrawqdzalem i opisywalem chyba ze bez problemow przepompywuje ta chlodniczke nawet z ladnym cisnieniem:)

Edytowane przez pcmax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta chłodnica wielkości pralki mija się z celem. Wykorzystasz może 10-15% z tego co ona może dać. Mówisz o gigantycznej wydajności.. Czego ty od niej oczekujesz ? Temperatura jaką ona będzie miała będzie równa temperaturze pokojowej, a na procku i tak będzie cieplej (zanim wodą przepłynie do chłodnicy to trochę minie...).Gdybyś miał chłodnice 3x mniejszą, wydajność by była taka sama (no chyba, że masz zamiar chłodzić 4 kompy naraz)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj chyba sie mylisz na co mi frezazerek skoro jest duzo gorszy!!! chyba ze mysle o czyms innym

ale freezerek nie da Ci tylu kolanek i nie da w dupe pompce :P

a wydajność freezerka porównywałbym z tym kolosem ; ]

poniżej temp otoczenia i tak nie zejdziesz (choć byli na forum ludzie co twierdzili inaczej :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rzecz straszna sie stala czyscilem ja i kurcze przewrocilla mi sie i teraz przy rurce jest dzirka mniejsza od milimetra i minimalnie kapie no moglbym to prezzyc ale nie che bo che miec idealnie szczelna! lutowac probowalem duza lutownica od ojca z piwnicy ale nie dalo rady a palnika nie mam slyszalem ze sa jakies kleje albo cosik co poradzicie?? a mialem to przed paroma minutami wnosic do ggory!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jescze jutro sprobuje cieklym olowiem to zalatac

a ile wazy moj powtor nie wiem nie waazylem, a material hmm rurki sa miedizane blaskzi alu chyba a obudowa metal jakis nie wiem dokladnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom nie dalo sie cieklym olowiem wiec w pojniedizlake lutowanie palnikiem jakims bo w weekend nie bede w domu

edit:

no i nareszcie zlutowana chlodniczka jzu leazy obok mnie tylko musze jeszce wc zalozyc ale za to bede sie bral w poniedzialke bo ni ejestem troskze w stanie (alko) a jutro znowu wyjazd, ale zapowiada sie czadowo

edit

no i wc gotowe

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=190881

Edytowane przez pcmax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi