serek_x Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam, interesuje mnie która płyta jest lepsza w kategorii do 400pln. Która oferuje lepsze OC, lepsze wyposażenie. Czy są jeszcze inne płytki w tej gamie cenowej warte uwagi (socket 939, docelowy procek venice 3000+)?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Jak O/C to zdecydowanie Epox!! i tak ogólnie jest lepszy od tego Asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Epox duzo lepszy. Edit: mozesz kupić asrocka dual sata2 i za ta kase kupić np 3700+ san diego Edytowane 28 Lutego 2006 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
og0r Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 polecam Epoxa dobra płyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek_x Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 A czy różnica między Epoxem, a Asrockiem jest warta ok 140pln?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
og0r Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 dla mnie jest :) nie lubię problemów z kompem a na Asrock sporo ludzi ma coldbooty i inne atrakcje ale Asrock to dobra płyta, szczególnie za taką kasę ja miałem farta i dorwałem Epoxa za cenę Asrocka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vice Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 dla mnie jest :) nie lubię problemów z kompem a na Asrock sporo ludzi ma coldbooty i inne atrakcje ale Asrock to dobra płyta, szczególnie za taką kasę ja miałem farta i dorwałem Epoxa za cenę Asrocka :) ja to rowniez musze potwierdzic Asrock to przecietna plyta duzo coldbotow jak nie masz dobrych pamieci to zapomnij , pozatym zeby osiagnac htt300 musialbys miec naprawde duze szczescie u mnie na 3 takich plytach zadna tyle nie osiagnela. Wybor pada albo na dfi infinity albo epoxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...