Yamakasi Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Witam z tego co sie orientuje oczywiscie po uwczesnym przeszukaniu forum takiego tematu nie ma.. chciałbym sie dowiedziec jaki i gdzie dokładnie przestawić limity w riva tunerze. posiadam winfasta gf 6600 agp i sflashowałem juz mu biosa i chcialbym podkrecic go dalej ale nie znam sie na rivie i prosze o pomoc... z góry dziekuje za udzielenie pomocy :mur: Edytowane 1 Marca 2006 przez Yamakasi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) 1.RT->Power User->RivaTuner2.0 RC 15.8\Overclocking \Global->"V"Disable Clock Test=1 2.j.w ->"V" MaxClockLimit=100 Ale ja też nie znam sie na RT i OC-wiem tylko ,że suwaki należy przesuwać w prawo :wink: Edytowane 28 Lutego 2006 przez BezbronnyPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakasi Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Dzięki mistrzu ale podobno w power user sie coś jeszcze przestawia tylko ja nie wiem co a sówakami to ja już umiem sie posługiwać :D pozdro kurcze tyle osób przegląda te forumi i nikt nie potrafi mi udzielić pełnej odpowiedzi na moje pytanie???? Edytowane 1 Marca 2006 przez Yamakasi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...