SLIPI Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam!! staram sie niezaśmiecac fora głupimi pytaniami ale niemoge nigdzie znalesc jakichkolwiek specyfikacji odnośnie MAX DŁUGOŚCI KABLA coaxial jezeli jest podpiety on do wyjścia SPDIF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpo Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam!! staram sie niezaśmiecac fora głupimi pytaniami ale niemoge nigdzie znalesc jakichkolwiek specyfikacji odnośnie MAX DŁUGOŚCI KABLA coaxial jezeli jest podpiety on do wyjścia SPDIFNie mam pojęcia - zależy od jakości kabla i jego wykonania pewnie. U mnie 5m chodzi bez problemu (złożyłem z f'ek i kabla tv-sat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam!! staram sie niezaśmiecac fora głupimi pytaniami ale niemoge nigdzie znalesc jakichkolwiek specyfikacji odnośnie MAX DŁUGOŚCI KABLA coaxial jezeli jest podpiety on do wyjścia SPDIF 0.5 Vpp - standart SPDIF Czyli nie przekraczal bym 5m... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...