TURTLE Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam, generalnei cały mój sprzet w pokoju jest czarny, pozostała mi tylko klawiatura i monitor. Z klawiatura jest problem ;) i poprostu przyjdzie mi kupić nową, natomiast jesli chodzi o monitor to mysle ze możba by było go pomalować. Jak to zrobic? Sprayem? a moze malownie proszkowe? Jak tak to jaki moze byc koszt takiej zabawy? Nie jest to gładki plastik tylko taki chropowaty. Bede wdizeczny za wszelka pomoc :P pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Poszukaj uważnie bo na 100% był jush taki topis :wink: Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 ja malowałem swój stary monitorek normalnie sprejem i co ci tu więcej powiedzieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 tak mi się wydaję że proszkowo to tylko metal się maluje bo w końcu farba rozgrzewana jest do wysokiej temperatury, a plastik to plastik - topić się może w każdym razie spray będzie jak najbardziej wporzo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Pomaluj czarnym matem ze 3 warstwy i na to ze dwie warstwy lakieru bezbarwnego tez w sprayu Edytowane 1 Marca 2006 przez Lucasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 nie pomalujesz proszkowo plastiku... porozgladaj sie za znajomymi lakiernikami samochodowymi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek83 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 maluj zwyklym sprejem powiem tak z wlasnego doswiadczenia farby rimy MOTIP daja swietne efekty i nawet farba do metalu lepiej kryje plaskik niz te specjalne do tworzyw, sam tak malowalem 3 monitotry i wychodzi ladnie pienie tylko zawsze maluj w poziomi tak jakbys malowal sciane wtedy sa najlepsze efekty pracy, staraj sie nie malować z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TURTLE Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Kurde w sumie na to nie wpadłem z tym malowaniem proszkowym :P jeszcze nic w zyciu nie malowałem taka metoda. Dobra biore sie za zwykły spray :) Czarny macik to chyba najlepsza opcja :P. Faktycznie taki temat juz był. Wiec sorry ze zasmiecam forum. Wszystkie potrzebne info uzyskałem. Dzieki bardzo pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...