Skocz do zawartości
TURTLE

Malowanie Obudowy Od Monitora

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, generalnei cały mój sprzet w pokoju jest czarny, pozostała mi tylko klawiatura i monitor. Z klawiatura jest problem ;) i poprostu przyjdzie mi kupić nową, natomiast jesli chodzi o monitor to mysle ze możba by było go pomalować. Jak to zrobic? Sprayem? a moze malownie proszkowe? Jak tak to jaki moze byc koszt takiej zabawy? Nie jest to gładki plastik tylko taki chropowaty. Bede wdizeczny za wszelka pomoc :P pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak mi się wydaję że proszkowo to tylko metal się maluje bo w końcu farba rozgrzewana jest do wysokiej temperatury, a plastik to plastik - topić się może

w każdym razie spray będzie jak najbardziej wporzo ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maluj zwyklym sprejem powiem tak z wlasnego doswiadczenia farby rimy MOTIP daja swietne efekty i nawet farba do metalu lepiej kryje plaskik niz te specjalne do tworzyw, sam tak malowalem 3 monitotry i wychodzi ladnie pienie tylko zawsze maluj w poziomi tak jakbys malowal sciane wtedy sa najlepsze efekty pracy, staraj sie nie malować z gory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde w sumie na to nie wpadłem z tym malowaniem proszkowym :P jeszcze nic w zyciu nie malowałem taka metoda. Dobra biore sie za zwykły spray :) Czarny macik to chyba najlepsza opcja :P. Faktycznie taki temat juz był. Wiec sorry ze zasmiecam forum. Wszystkie potrzebne info uzyskałem.

Dzieki bardzo

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi