neogliwice Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Wiem ze akrty oem maja niższe taktowanie ale czy jeszcze cos pozatym?? Aha.Artifact tester.ja uzywam go tak ze załańczam go i włańczam np. 23D marka.robie dobrze????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 O jakie karty ci chodzi? Z tego co wiem karty oem (np graficzne) różnią się nie taktowaniem a brakiem sterów, instrukcji, pudełka itp. Chyba że jako oem przyjmujesz jakieś chińskie podróbki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Zgadza sie , nie wszystkie OEM-y maja nizsze taktowanie ( chyba ze faktycznie jakis szajs ) , oczywiscie nie maja ladnego kolorowego pudelka tylko najczesciej woreczek antystatyczny i plytke z dirverami , i co wazne czesto maja kiczowate chlodzenie np. malutki radiatorek z wentylatorem ktory zaciera sie po tygodniu pracy :lol: i brak pasty termo. no i sama karta jest troche gorsza jakosciowo ale jak ci nie zalezy na bajerach i potrafisz posmarowac chip pasta i nsamarowac wentyla to nie widze problemu , zwlaszcza jezeli ten OEM jest duzo tanszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 do sb 128 oem kriejtiw nie robi steroow, a do boxowych robi, tj. do modeloow oemowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msz Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 W skrucie. Oem jest bez pudełka i innych bajerów, a jeśli chodzi o taktowanie to ATI troch niedawno mieszało. bruce czym się różni SB 128 oem od SB128 box (oprucz pudełka)? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 do oem dawali inne modele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msz Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Nie wiedziałem :( Może wiesz czm się rużniły te modele :?: Bo mój sb128 oem bez problemu pracuje ze standardowymi sterami :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 nie pamitam, ale nie tracily one swych walorow uzytkowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Orginal Equiqment Manufactured. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...