Arkadiusz44 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam, mam następujący problem: Po zainstalowaniu kart graficznej (Geforce 2 MX400 64mb) w komputerze w zakladce system pojawia mi się wykrzyknik przy sprzecie. Sciągałem dużo sterownikow i nic to nie dawało. Ciągle jest ten wykrzyknik że coś jest nie tak. Wkładałem również inną karte graficzną (nvidia vanta 16 MB) i bylo to samo. Komputer automatycznie zainstalowal sprzet ale ciagle jest ten wykrzyknik przy Karcie graficznej przez co moj komputer strasznie sie muli, nie moge ogladac filmow itp. Mysle ze to moze jest cos na plycie glownej skoro wkladalem dwie inne karty graficzne i byl ten sam problem. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Swietnie, ale co przy tym wykrzykniku jest napisane? Nie jestesmy jasnowidzami :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 a moze ten wykrzyknik to wirus!!!a nie od karty jak karta pyka dobrzew to raczej nie od niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...