kamyk1 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Mam windowsa XP... Ustawiłem sowbie ze mam jednego tylko uzytkownika... Ale chciałbym aby wind Xp odrazu mi ładował pulpit... Bo jak włączam kompa to po ładowaniu wyswietla mi sie wybór uzytkownika.... Czy idze to jakos ominac aby odrazu automatycznie sie logował.hhmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Panel Sterowania =>Konta uzytkownikow =>Zmien sposob logowania i wylogowanie uzytkownikow... A dlaczego nie POSZUKALES.... Za trudno takie cos znalezc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 start/uruchom/control userpasswords2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...