CrazyTomHero Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Bawilem sie tym CD-Romem i po chyba 60 rozlozeniem na czesci (cos mi nie dzialalo) poczulem dziwny zapach :) i oto w ten sposob spalil sie element....... Rozlozylem jeszcze raz i oto jest moja prosba : Czy ktos ma uszkodzonego TEAC'a 540E i moglby wylutowac taki maly elemencik (wlasnie on mi sie spalil) oznakowany jako J307 ?? miesci sie on tuz za tasiemka od PCB gdzie sa diody.... - chyba wiadomo o co chodzi... Moze, moze ktos mi pomoze ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 moze ktos przynajmniej otworzyc i zrobic zdjecie tego elementu (ten jest calkowicie spalony)....?? Wystarczy odkrecic 4 srobki i kliknac fotke tej malej tasiemce laczy ona PCB Main z ta PCB od diod (na przednim panelu)....... ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...