wojtek4994 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Niech ktoś mi powie co to jest: http://img463.imageshack.us/img463/5950/imag00027bk.jpg Wygląda niby jak jakieś moduły pamięci ale w gniazda SIMM nie pasuje, inny rozmiar, poza tym nie ma wcięcia na krawędzi. Nie znam się za bardzo na takich zabytkach :D za krótko żyję. Niech mi ktoś pomoże. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 To sa pamieci jakie montowano dawno temu. Pamietam mailem takie w 286 chyba. Szczeniak wtedy bylem ;) Pamietam ze mowili na nei rotkie sumy a na te ze wcieciami dlugie ;) ale ile w tym prawdy nie wiem, za młody bylem ledwo pisac umialem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Niech ktoś mi powie co to jest: http://img463.imageshack.us/img463/5950/imag00027bk.jpg Wygląda niby jak jakieś moduły pamięci ale w gniazda SIMM nie pasuje, inny rozmiar, poza tym nie ma wcięcia na krawędzi. Nie znam się za bardzo na takich zabytkach :D za krótko żyję. Niech mi ktoś pomoże. Pzdr Stare SIMMy 8bitowe 32pin. EDO SIMM byly z wcieciem i mialy 72 piny. (o tych piszesz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Dzięki za odp. Pozdro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Dzięki za odp. Pozdro!! hehe j/w sim'y ja piamietam jak 4mb kupilem za 380 zl !! masakra ale to bylo z 10 lat temu :) ps. skad dorwales te pamieci ??czy tylko screen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 hehe j/w sim'y ja piamietam jak 4mb kupilem za 380 zl !! masakra ale to bylo z 10 lat temu :) ps. skad dorwales te pamieci ??czy tylko screen?Heh, ja dostałem z rok temu od cioci 386 to miałem tego od cholery - na szyi nosiłem;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Heh, ja dostałem z rok temu od cioci 386 to miałem tego od cholery - na szyi nosiłem;P Jak juz tak offtopicujemy to mam ciekawostke znaleziona przypadkiem http://www.ssw.uni-linz.ac.at/Teaching/Pro...tester/Simm.JPG odrazu widac gniazda krotkie i dlugie, kiedys to byly zabawki :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Dorzucę swoje 3 grosze. Heretic na 8 mb otwieral sie z dodatkowymi probkami dziwekowymi (Gravis Ultra Sound) ;) :lol: Oki, konczac swoj OT - fajnie jest powspominac ;) Pozdr!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 hehe j/w sim'y ja piamietam jak 4mb kupilem za 380 zl !! masakra ale to bylo z 10 lat temu :) ps. skad dorwales te pamieci ??czy tylko screen? Kupiłem za pare złotych na Allegro trochę złomu (stary procesor, karty, tasiemki, kabelki głośnikczki itp.) i w tej całej zbieraninie były takie pamięci. Jak chcesz to mogę Ci je sprzedać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...