Skocz do zawartości
wiet

Poszukuje Dobrego Monitora Lcd 19"

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się składa że mam już ten monitor (benq FP91GP) i moge powiedzieć że jest kozacki. Zresztą jego parametry mówią same za siebie, potwierdzam każdy z nich w 100%. Kąt widzenia nie wiem po co napisali 178 stopni hehe no dziwne żeby ktoś pod 180 coś jeszcze widział. Ogólnie monitor ma dużo regulacji, zero smużenia gra się i ogląda folmy normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się składa że mam już ten monitor (benq FP91GP) i moge powiedzieć że jest kozacki. Zresztą jego parametry mówią same za siebie, potwierdzam każdy z nich w 100%. Kąt widzenia nie wiem po co napisali 178 stopni hehe no dziwne żeby ktoś pod 180 coś jeszcze widział. Ogólnie monitor ma dużo regulacji, zero smużenia gra się i ogląda folmy normalnie.

Spotkałeś badpiksela (spacerując wzrokiem po ekranowych polach) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zdażyło mi się choć nie jestem w 100% pewny sprawdzałęm już testem na bad pixele ale nic wypatrzeć mi sie nie udało monitorek tn jest na gwarancji 2 klasy więc jakies tam może mieć, najważniejsze jest to że na czarnym i białym tle wszytsko wygląda luxusowa:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hakervip

Nie zdażyło mi się choć nie jestem w 100% pewny sprawdzałęm już testem na bad pixele ale nic wypatrzeć mi sie nie udało monitorek tn jest na gwarancji 2 klasy więc jakies tam może mieć, najważniejsze jest to że na czarnym i białym tle wszytsko wygląda luxusowa:D

Ja również mam ten monitorek i niestety 1 bad pixel :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://stenes.info/menu/download.html

Wsrod tych programow jest cos co moze wam pomoze.. ;) UDPixel 2.1

ps. wspołczuje ;) Choc sam chce miec lcd, choc chyba nie zdaje sobie sprawy jak zle bym sie poczuł gdyby na monitorze pojawił sie taki bad piksel ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://stenes.info/menu/download.html

Wsrod tych programow jest cos co moze wam pomoze.. ;) UDPixel 2.1

ps. wspołczuje ;) Choc sam chce miec lcd, choc chyba nie zdaje sobie sprawy jak zle bym sie poczuł gdyby na monitorze pojawił sie taki bad piksel ;)

dzieki za program pozniej bede jechal z koksem.... a co do badow to rzeczywiscie, jest to okropny bol tym bardziej ze na ten sprzet wydaje sie ciezko zapracowane pieniadze i wymaga sie zeby on dzialal przez pare lat, a tu po 10 dniach zonk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol

to ja kicham na takie matryce :/

wole se samsunga 770p 17" kupic i miec spokój na jakiś czas :)

bo mnie takie duperelki strasznie drażnia :/ :mur: nie wyrobilbym na monitorze z Bedem :)

Edytowane przez Chemik16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi