d3xxer Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Tak się składa że mam już ten monitor (benq FP91GP) i moge powiedzieć że jest kozacki. Zresztą jego parametry mówią same za siebie, potwierdzam każdy z nich w 100%. Kąt widzenia nie wiem po co napisali 178 stopni hehe no dziwne żeby ktoś pod 180 coś jeszcze widział. Ogólnie monitor ma dużo regulacji, zero smużenia gra się i ogląda folmy normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Tak się składa że mam już ten monitor (benq FP91GP) i moge powiedzieć że jest kozacki. Zresztą jego parametry mówią same za siebie, potwierdzam każdy z nich w 100%. Kąt widzenia nie wiem po co napisali 178 stopni hehe no dziwne żeby ktoś pod 180 coś jeszcze widział. Ogólnie monitor ma dużo regulacji, zero smużenia gra się i ogląda folmy normalnie. Spotkałeś badpiksela (spacerując wzrokiem po ekranowych polach) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3xxer Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Nie zdażyło mi się choć nie jestem w 100% pewny sprawdzałęm już testem na bad pixele ale nic wypatrzeć mi sie nie udało monitorek tn jest na gwarancji 2 klasy więc jakies tam może mieć, najważniejsze jest to że na czarnym i białym tle wszytsko wygląda luxusowa:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Nie zdażyło mi się choć nie jestem w 100% pewny sprawdzałęm już testem na bad pixele ale nic wypatrzeć mi sie nie udało monitorek tn jest na gwarancji 2 klasy więc jakies tam może mieć, najważniejsze jest to że na czarnym i białym tle wszytsko wygląda luxusowa:DJa również mam ten monitorek i niestety 1 bad pixel :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3xxer Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 u mnie też 1 :( ale nie miało to być nic idealnego liczyłem się z tym wkońcu to 2 klasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 a ja niestety 2 bady ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 http://stenes.info/menu/download.html Wsrod tych programow jest cos co moze wam pomoze.. ;) UDPixel 2.1 ps. wspołczuje ;) Choc sam chce miec lcd, choc chyba nie zdaje sobie sprawy jak zle bym sie poczuł gdyby na monitorze pojawił sie taki bad piksel ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) które firmy maja gwarancje 2 klasy a które 1 ? Jaki lcd polecacie do 2400 zł ( gry internet filmy) ? Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez SILAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 http://stenes.info/menu/download.html Wsrod tych programow jest cos co moze wam pomoze.. ;) UDPixel 2.1 ps. wspołczuje ;) Choc sam chce miec lcd, choc chyba nie zdaje sobie sprawy jak zle bym sie poczuł gdyby na monitorze pojawił sie taki bad piksel ;) dzieki za program pozniej bede jechal z koksem.... a co do badow to rzeczywiscie, jest to okropny bol tym bardziej ze na ten sprzet wydaje sie ciezko zapracowane pieniadze i wymaga sie zeby on dzialal przez pare lat, a tu po 10 dniach zonk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) lol to ja kicham na takie matryce :/ wole se samsunga 770p 17" kupic i miec spokój na jakiś czas :) bo mnie takie duperelki strasznie drażnia :/ :mur: nie wyrobilbym na monitorze z Bedem :) Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 kupisz samsunga i tez mozesz miec pixla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 a moze FS P19-2 .. podobniez niezły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...