lance Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Mam problem z filmami WMV - to znaczy widac kontury ale wszystko jest niebieski z elementami czerwieni.:( co to moze być Mam zainstalowanego ffdshow, divx5.2, xvid, real alternative, direct show ogg Edytowane 1 Marca 2006 przez lance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 pewnie dlatego, że wav to są pliki audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 jaki masz zainstalowany system? sprobuj moze w ffdshow wylaczyc obsluge wmv i zaktualizowac windows media player-a Stefe:on pisal o wmv (windows media video ) a nie o wav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 wczesniej bylo WAV ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 jaki masz zainstalowany system? sprobuj moze w ffdshow wylaczyc obsluge wmv i zaktualizowac windows media player-a Stefe:on pisal o wmv (windows media video ) a nie o wav taki mądry jesteś? szkoda, że nie zacytowałem EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Odinstaluj ffdshow. kto tego wogóle używa w dzisiejszych czasach? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Widac jestes nie na czasie. Wywal wszystkie kodeki/filtry i sprobuj CCCP codeck pack. Edytowane 1 Marca 2006 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lance Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 ja mam odinstalowanego windows media playera - a ffdshow zawsze uzywalem i nie bylo problemow - i jestem całkowitym przeciwnikiem packów:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Odinstaluj ffdshow. kto tego wogóle używa w dzisiejszych czasach? :blink: Jakies uzasadnienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 ja mam odinstalowanego windows media playera To się nie dziwie że masz problem z wmv :) No, chyba że istnieją "osobne" kodeki do wmv, które można zainstalować zamiast/bez windows media playera, to wtedy luz. Jak nie ma, to instaluj spowrotem WMP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Jakies uzasadnienie? Mój system w powiązaniu z ffdshow źle odtwarzał filmy :arrow: błędna synchronizacja, najgorszy byłten filter uruchamiający się przy odtwarzaniu jakiegokolwiek filmu. Od tego czasu instaluję jedną paczkę i robię update każdej z części. ofc bez ffdshow. Mój system zadowala się usprawnionymi MPEG + DivX+ XviD. ffdshow nie jest do szczęscia potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 To się nie dziwie że masz problem z wmv :) No, chyba że istnieją "osobne" kodeki do wmv, które można zainstalować zamiast/bez windows media playera, to wtedy luz. Jak nie ma, to instaluj spowrotem WMP. A jesli nie da sie zainstalowac ponownie WMP, to do osdtwarzania wmv mozesz wykorzystywac odtwarzacz VLC - ma on wbudowane wlasne filtry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koczu Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 klmcodec142.[www.UnderPL.org].exe Polecam ten kodek.Miałem róże cuda ,a czym więcej codeków tym wiekszy bajzel ,to chodzi tamto nie .Tylko przy instalacji musisz pozaznaczać różne filtry .Ja co nie wsadzę na dysk to chodzi ,pliki rmvb,wmv .... wszystko działa,z dźwiękiem włącznie.Tak ,że tak jak kolega pisał wypieprz wyszstko i zainstaluj ten kodek,Będzie ok . Pozdrawiam Rob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Akurat w tym codec packu, jest peeelno niepotrzebnych kodekow/filtrow, albo narzedzi z ktorych nigdy nie bedziesz kozystal. CCCP albo XP Codec Pack. Takie jest moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Matroska Pack - uzywam od zawsze, i zawsze wszystko działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husk77 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Co to może być że mi filmy divx AllPlayer nie czyta z DVD a z nagrywarki czyta?? Przy czym Vplayer odtwarza te z DVD. Mam zainstalowene Divx 6.0 , Xvid'a któregoś z nowszych i fddshow. sys XP z SP 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...