Strongmen Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam Problem polega w tym ze za jakis czas musze wyjechac - i nie bede mial dostepu do NEta .. a jestem dosc uzalezniony od GG Wiem ze istnieje mozliwosc GADU GADU na komorce ... Obecnie jestem w sieci ERA TAK TAK (taryfa Happy taniej 8 miesiecy) .. i nokia 3100@3120 Wczoraj Probowalem zrobic TEST ... czy gg dziala Najpierw wprowadizlem DANE i konfiguracje do komorki ... Polaczylem sie z ERAOMNIX ... pozniej szybko wybralem zakladke GG i jazda Udalo sie ODPALIC ... posiedzialem moze z 5 min... wymienilem 2 slowa pozniej jeszcze raz sie polaczylem ... I sprawdzilem stan konta - BYL taki sam ... Dzis rano wlaczam komorke sprawdzam stan konta i 10 zl mi W***... o_O ? Ktos wie o Co moze chodzic ? W konfiguracji TAKTAKA w BOA - pisze mi ze place 72.gr za 500kb !!! (to jakby nie bylo jest ok pol dnia siedzenia na GG!!) Wiem ze wlasnie ludzie tak siedza za taka cene ... Czy ktos wie moze jak POPRAWNIE skonfigurowac i jak sie laczyc ? ewentualnie moglby mnie POKIEROWAC i WYJASNIC zasade dzialania ?? bede bardzo wdzieczny !! Dzieki i czekam na Odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Wystarczy, żebyś poszukał:> Dwa najbardzej znane komunikatory tego typu to chyba Papla i Jadu Gadu. /poprawione Umknęła mi jedna literka:> Dzięki. Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 narcyz A nie czasem Papla? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 papla ma tylko jeden problem... dosc czesto wysyla info do serwera o podtrzymywaniu polaczenia.. przez co koszty rosna... jadu-gadu podobno jest tansze... jednak nie powiem jak jest doklandie poniewaz u mnie jadu-gadu cos sie wiesza na v360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...