predator20 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Posiadam taki sprzecik: Athlon64 3000+ 1.8GHz socket 939.Winchester (0.09).Narazie chlodzenie standardowe zamierzam kupic lepsze,tylko jakie do tego procka ? Gigabyte GA-K8NF-9 chyba niemusze pisac jej wlasciwosci!! 2x512ram DDR Kingston CL.3 Radeon X600pro 256/129bit <-zrobilem blad moglem kupic lepsza!!!!! seagate 160GB. to chyba wszystko co jest wazne.Moje pytanie brzmi czy da sie cos z tego wyciagnac OC. Bo jestem swierzy w tym temacie i niewiem czy sie wogoel oplaca zmieniac np:chlodzenie jesli niebede go podkrecal :lol2: A jeszcze zasilacz 350 WAT.hehe to juz wszystko :rolleyes: I jeszcze jak myslicie ile by sie dalo z tego procka wyciagnac max ?????? Edytowane 1 Marca 2006 przez predator20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 heh, sprawdz - nikt ci nie powie jak bardzo podkrecisz sprzeta ... skoro nie mowisz nic ciekawego o zasilaczu to napewno masz do kupienia nowy ... chocby fortrona . a co do chlodzenia .. to kup ac freezera 64 pro bedzie napewno CISZEJ ... no i chlodniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 co za temat -_- od czego jest FAQ, obszerny poradnik o A64? każdy procesor kręci się inaczej, a jeśli Ty tego nie sprawdzisz, to nikt tego za Ciebie nie zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 W sumie wiele już było tematów na ten temat <_< no ale... ja również polecam Arktycznego Fryzjera 64 PRO (Na moim Sempronku przy OC temp nie przekraczała 34C w stresie) Jest cichutki, tani... i wogóle fajny ;) Polecam Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...