Skocz do zawartości
Miazga82

Cellfast - Zamówienie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ... tak jak w temacie, jestem w stanie kupić dla wiekszej ilości userów węże cellfast.

Głównie chodzi o dwa rozmiary czyli 8x1.5 i 10x1.5 (są wieksze i jeszcze mniejsze od tych wiec tez nie ma problemu)

Tak myśle, że do zamówienia doszło by gdyby było przynajmniej 5 chętnych osob. Inaczej mie sie zupełnie nie chce jeździć taki kawał drogi, żeby kupic pare metrów. :) Chyba zrozumiałe ;)

Specyfikacje węży widać na poniższym screenie

Dołączona grafika

Dodam, że są to chyba jedne z lepszych i tańszych węży które widziałem i trzymałem w łapach. Nie załamuują tak bardzo (nie chce pisac bzdur ze sie wogole nie załamują, bo takich węży nie ma) i łatwo je nakładać na złączki nk i sk ze względu na grubość ścianki 1.5mm.

Apropos ceny:

8x1.5 - 2.3zł za metr

10x1.5 - 2.5zł za metr

+ opłata za ewentualną przesyłke

(mam nadzieje ze sie za benzyne chociaz zwróci :) )

Pozdro

P.S.: Aha ... prosze zeby wpisywały sie osoby które są na 100% pewne, że takie węże chcą. Torche głupio by było gdybym kupił a potem sie okazało, że dana osoba jednak nie chce.

-----------------------LISTA-----------------------

Martinii - 3m weza 8/10

rafiki20 - 10m weza 10/13

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej popieram akcję, ale może poszukać kogoś kto ma dostęp do węży na miejscu? U mnie Cellfasty 8/10 - 1,30zł, 10/13 1,50zł. W sklepach typu agrocentrum węże są tańsze o prawie 50%. Tyle ze ja niestety nie pomogę Wam z braku czasu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej popieram akcję, ale może poszukać kogoś kto ma dostęp do węży na miejscu? U mnie Cellfasty 8/10 - 1,30zł, 10/13 1,50zł. W sklepach typu agrocentrum węże są tańsze o prawie 50%. Tyle ze ja niestety nie pomogę Wam z braku czasu :(

To widze ze masz je tam wyjątkowo tanio :o

A ze znalezieniem kogoś kto je ma na miejscu moze byc problem, tzn. jeszcze wiekszy zeby sie znalazła osoba której sie bedzie chciało bezinteresownie w to bawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to sie bardziej opłaca kupić w ogrodniczym te weże za 3.50zł za metr niż płacić za wysyłke XX

Jezeli masz taki ogrodniczy pod reką to oczywiste ... ale są tu ludzei którzy nie mieszkają w duzych miastach i do sklepu typu OBI i innych ogrodniczych mają po kilkadzisiąt kilometrów.

Prosze o nie robieniu tutaj śmietnika takimi postami, bo nie bedzie wiadomo o co chodzi. Z resztą w piewszym poscie napisałem chyba wyraźnie "P.S.: Aha ... prosze zeby wpisywały sie osoby które są na 100% pewne, że takie węże chcą."

Dzieki z góry

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie są po :

12/16 3,05zł

10/13 1,55zł

i mam dosyć blisko więc jeśli ktoś by chciał...Pisać oczywiście + koszty wysyłki.Jeśli kogoś interesuje inny rozmiar pisać.

niby nicko zglasza chec :blink:

Edytowane przez rafiki20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam jeszcze na chętnych.

Martini są wszystkie rozmiary nawet większy niż 12/16 bodajże 16/20 :D tylko nie spisałem cen ale te 8/10 ktore chcesz napewno sa tansze niz 10/13 o ile pamietam to byly po 1.35 albo 1.05 za 1m.Pozdrawiam Na razie zapisałem:

8m 10/13 rafiki20

3m 12/16 Kupos

4m 10/13 malcik441

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

aha i chciałbym się zapytać jak będzie z płatnością??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne ze wejdzie...... Troche wrzatku w kubeczku i jazda wejdzie wtedy bez najmniejszych problemow. (chociaz na sucho pewnie tez...)

Ej no bez przesady węże 10/13 to jedyny rozmiar jaki sie zakłada na nk12 .... i bez żadnego rzciągania, rozpychania albo podgrzewania. Ten rozmiar pasuje jak ulał na takie króćce.

Dla porównania powiem, że wąż - Cellfast 10x1.5 - naciągnąłem na króćcec osrednicy zewnętrznej 16mm B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Znakomity

Ok, w takim razie 4 metry 10/13 dla mnie, prosze o namiary na konto i ile naleznosci z wysylka priorytet na priva :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może poczekajmy do poniedziałku,bo w weekend i tak ciezko o wysylke czy przelew.Na razie mam zapisane :

8m 10/13 rafiki20

3m 12/16 Kupos

4m 10/13 malcik441

4m 10/13 Znakomity

3m 8/10 Martinii

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Wolałbym zrobić wszystko za jednym zamachem więc będe czekał na przelewy aż wszyscy zapłacą.Jest zimno więc wiecie (samochodu nie mam)

Kogoś jeszcze dopisać :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi