RobertKzn Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 mam taki problem...juz od dluzszego czasu...nie wiem co jest powodem ale pomyslalem ze moze to zasilacz...chodzi o to ze lampka czerwona zaczyna mrugac i jednoczesnie komp "pika" (wydaje z siebie dzwiek)..zazwyczaj po pewnym czasie komp sie calkowiecie wiesza...dochodzi nastepnie do tego ze juz w biosie sie wiesza, mruga i pika i kaplica...śmiesznie to brzmi ale tak jest...komp byl kilka razy w serwisie..ale te matoły zawsze mówie ze wszystko jesto ok i nie wiedza problemu...format pomagal na jakis czas a potem od nowa to samo..prosze o pomoc komp..AMD Athlon 2500+ GF 5200 512 RAM DVD CD-Rom jesli to zasilacz to jaki mam kupic?dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Jaki zasilacz? Pewnie codegen, rubicon, tracer (?). Kup fortrona 300, 350, 400 lub deltę 350W. Edytowane 1 Marca 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Komp na gwarancji? Niech przy Tobie pokażą, że jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogród Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 mam taki problem...juz od dluzszego czasu...nie wiem co jest powodem ale pomyslalem ze moze to zasilacz...chodzi o to ze lampka czerwona zaczyna mrugac i jednoczesnie komp "pika" (wydaje z siebie dzwiek)..zazwyczaj po pewnym czasie komp sie calkowiecie wiesza...dochodzi nastepnie do tego ze juz w biosie sie wiesza, mruga i pika i kaplica...śmiesznie to brzmi ale tak jest...komp byl kilka razy w serwisie..ale te matoły zawsze mówie ze wszystko jesto ok i nie wiedza problemu...format pomagal na jakis czas a potem od nowa to samo..prosze o pomoc komp..AMD Athlon 2500+ GF 5200 512 RAM DVD CD-Rom jesli to zasilacz to jaki mam kupic?dzieki Pewnie jest tak że w serwisie cię okłamują-walcz o swoje,albo pójdź do innego serwisu. Swoją drogą czasami sprzedawców trzeba przycisnąć aby ruszyli swoje mózgi bo często zdarzają sie oszuści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertKzn Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 jesli chodzi o serwis to pewnie sie przejde tam raz jeszcze.....ale moze ktos wie czy opisane przeze mnie objawy sugerują usterke zasilacza czy moze to cos innego....bo jak juz bede w tym serwisie to chce im cos zasugerowac.. ..a zasilacz mam taki : Aton A-DR-350ATX.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...