Weinc Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Zapraszam do odwiedzania mojej domowej strony. Prosta bo prosta, ale mi się podoba. :-D Fotograficznym profesjonalistą się nie mienię, ale niektóre fotki, musicie przyznać, całkiem mi się udały. Komentarze na forum / maila mile widziane. baranek.bcx.pl Edytowane 1 Marca 2006 przez Weinc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Mam pytanie dotyczące fotek :lol: Czy w awatarze to Ty :)? Awatar przedstawia persone z makabrycznie ropzwalajacym usmiechem :D Prosze nie odbierac tej wypowiedzi negatywnie - po prostu sie ubawilam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weinc Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 W awatarze na forum czy na stronie? Tak czy siak - oba przedstawiają mnie. :-) A co do awatara na forum, który widać obok, to ja się nie śmieję. Ja się szczerzę. :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 hihih :D Naprawde wesoly ten awatar masz co na niego popatrze to samo mi sie smieje :D Ale to dobrze - wesolych osob jest coraz mniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...