kolczan Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Witam Poszukuje stron (nie koniecznie po polsku) na ktorych byly testowane te obudowy. Chodzi mi glownie o strony gdzie calkowicie ja rozlozono. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Też mam ostatnio chrapke na chiefteca, tylko niewiem gdzie go mozna kupic w Polsce.... Ty nic nie wiesz na ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Też mam ostatnio chrapke na chiefteca, tylko niewiem gdzie go mozna kupic w Polsce.... Ty nic nie wiesz na ten temat? ludzieeeee - przeciez dzisiaj zapodalem linka 8O dokladnie w TYM poscie 8O PS widze ze jestes z Warszawy - wiec mozesz sie tam (do sklepu) kopnac osobiscie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczan Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Taaaaa no moge sie kopnac ale jestem leniwy i wole sprawdzic w necie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Taaaaa no moge sie kopnac ale jestem leniwy i wole sprawdzic w necie :)tamta odpowiedz byla do kolegi o nicku JuLeK :) a to rada dla Ciebie: - wchodzisz na strone Cieftec'a - http://www.chieftec.com/ - wybierasz obudowe - odpalasz Google - wpisujesz symbol wybranej obudowy i czytasz, czytasz, czytasz - az do znudzenia - chyba ze jestes az tak leniwy ze nie chce sie Tobie nawet czytac :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Ja mam dragona chiefteca bigtowera silver metallic hehehehe, totalnie zjabista obudowa, polecam :), jest sporo testow sieci, wrzuc na wyszukiware i bedzie, jesli chcesz kuiopc mam kontakt do kolesia ktory tym handluje, jak tak mailuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 mam pytanko ile taki drago nstoi ?? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...