druidbartek Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam! mam chiefteca 360W HPC-360-202-DF. Nie narzekałem dopóki ostatnio jeden z wentylatorów zaczął cholernie hałasować ( ten dolny, co wdmuciach!e powietrze) - to już nie jest szum, wpada w wibracje i można się domysleć. Coś mi się wydaję że kurz miał cos z tym wspólnego (ekhm, sporo go w akademiku mamy :rolleyes: ) Konkretnie to bym się przymierzał do wymiany chociaż tego jednego i chciałem zapytać co polecacie, ważne oczywiście aby nie był za głośny, najlepiej jak w oryginalnym z możliwością automatycznej regulacji obrotów i nie za drogi, bo gdzieś do pół roku mam zamiar zainwestować w WC z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 polecam lekturę = http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=62729 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...