The Boss Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam, mam problem z komputerem. Czasami, gdy daje polecenie, by komputer się wyłączył on się resetuję. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam, mam problem z komputerem. Czasami, gdy daje polecenie, by komputer się wyłączył on się resetuję. Proszę o pomoc. A ja mam samochod i nie odpala, moze mi pomozesz :mur: :mur: :mur: :mur: Jaki system operacyjny ? I czy tak sie stalo samo czy po swiezej instalacji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub2005 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Ja miałem tak samo ale jak odinstalowałem Virual PC to wszystko wróciło do normy Edytowane 2 Marca 2006 przez jakub2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylfx Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Stop 0x0000000D1(0x365834Fa itd, debugger wskazał: ntoskrnl.exe , I jeszcze jedna rzecz jaka zauwazylem: po wlaczeniu sprzetowego firewalla, to przy probie wlaczenia bit spirit komp odrazu sie resetuje, jeszcze przed laczeniem z peerami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...