łysyjacek Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Witam :wink: Potrzebuję taniego ~650zł (ew. coś tam może jeszcze dorzucę) monitorka CRT 22", może być poleasingowy, czy też leżak magazynowy z allegro. Przy takiej kwocie zresztą w gre wchodzi tylko używany :wink: . Zależy mi na wysokiej częstotliwości odświeżania w rozdzielczościach powyżej 1280x1024, małej plamce, dobrym odwzorowywaniem kolorków. Jeżeli kwota będzie niewystarczająca, proszę o podanie propozycji nowych 17" i 19" z przyzwoitymi parametrami. Dzięki :wink: EDIT: Kupiłem Eizo F931 http://www.allegro.pl/item89614817_21_eizo...cy_plaski_.html Mam nadzieję, że dobry wybór. Temat można zamknąć ;) Edytowane 1 Marca 2006 przez .:SpIrIt:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t00l Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) ja kupiłem dell1130 za 550 i bym go polecił gdyby nie było późno :P :D eh i wydaje mi sie ze ten EIZO ma dobre parametry dobre odświerzanie i całkiem niezłe rozdziałki, ale design to jednak do bani , dell pod tym względem bije go na głowe :P :D Edytowane 3 Marca 2006 przez t00l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...