bardzolubiepiwo Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam! Nie wiem jak odczytać cd-key w Windowsie XP. Czy jest do tego jakiś program, czy może jakac opcja o której nic nie wiem? Proszę o odpowiedź, gdyż muszę przeinstalować system, mam oryginalną windę i zgubiłem opakowanie, a nie chce używać pirackiego klucza. Pozdrawiam bardzolubiepiwo (chyba nie tylko ja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 np aida32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 keyfinder.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...