Kean Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Co sadzicie o takich czesciach do wc? Złączka Camozzi Trójnik T 8/10 - 15zl waz 2.5m 5zl 2x Złączka Camozzi SK 8/10 - 10zl COOLTEK MAINSTREAM 120 mm dual - 175zl Akasa Amber 120 - 39zl*2zl AirTrap 29zl Jakis atman 304 lub aquael - zoabcze co beda mieli w akwarystycznym i jeszcze kwestia bloku co byscie polecili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Chłodnica git, akasa git, airtrap niepotrzebny, atman najlepiej kup 201, a blok frost2slim, albo cos od userów tweaka np cube, albo prison w okolicach 100zł Edytowane 1 Marca 2006 przez mkwd40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 nie za slaby ten atman? a blok, to wlasnie jeden z tych 3 rozwazam, ale nie wiem ktory lepszy dla mnie bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Sercem układu jest pompka. Chcesz se kupić aguashita? Powodzenia ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Sercem układu jest pompka. Chcesz se kupić aguashita? Powodzenia ;-) kto mowil o aquashucie? :) to jaki blok ostatecznie powinienem wziac do tego configa co mam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 F2S od samhaina w zupełnosci wystarczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 pompa atman 201 podobno jesy nawet lepsza od 304, osobiscie nie wiem, ale sobie zamowie i sie dowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 pompa atman 201 podobno jesy nawet lepsza od 304, osobiscie nie wiem, ale sobie zamowie i sie dowiem.Podobno podobno ... to tylko domysły niczym nie uzasadnione. Chcemy konkrety :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Padlo na F2S ;) jeszcze pompka jakas i startujemy z tym interesem :) a jeszcze takie pytanko jedno: jak ma sie cooltec 2x120 extreme do alphacool 2x120 extreme - bo cena troche wieksza przy alphacool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 nie powinno byc wiekszej roznicy, mysle ze cooltek wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Sam sobie montuje WC wiec sie bezczelnie podepne :> Wlasnie startuje 5 zamowienie z Niemiec, brac BIXa 2 czy w/w Coolteka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 roznica w cenie to jakies 15zl... mi alphacool nie pasuje za bardzo bo jest duzo dluzsza - a i tak cooltek na styk wchodzic bedzie choc niemiecka jest lepsza bo grubsza = wieksza powierzchnia jak masz te 15zl wiecej i pewnosc ze sie zmesci to ja bym bral niemca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...