zaako Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Mam problem ze znalezieniem odpowiedniej odpowiedzi na pytanie co zrobic zeby zainstalowac orginalne stery od audigy 2 zs do audigy.Czytalem ze trzeba je zmodyfikowac,tylko jak?Probuje zainstalowac ale wyrzuca blad o niezgodnosci sprzetu juz na samym poczatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Po co chcesz je instalować ?? Miałem takie coś i to NIC nie daje. Lepiej zainstaluj najnowsze drivery z Creative z 2006r i nie baw się bo nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaako Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Mozesz podac linka do tych sterow nowych?Patrzylem na www.creative.com. ale sa tylko pod audigy 2 a ja mam audigy 1.A tak wogole to chcialbym uzyskac info.jakie stery faktycznie sa najlepsze pod audigy 1 pomijajac k-pax. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Najlepsze moim zdaniem stery do Audigy 1-4 Te pierwsze są oficjalne i ostateczne, te drugie to testowa beta. Edytowane 1 Marca 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaako Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Instalowac je bezposrednio na czysty system?Czy wczesniej zainstalowac stery z plyty od audigy i dopiero te nowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaako Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Oki zainstalowalem.A jeszcze jedno pytanie-moge doinstalowac teraz surround mixer i inne [ciach!]ly do tego od audigy 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...