Skocz do zawartości
irnlng

Oszuści na Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Pod tym tematem proszę o zamieszczanie nicków lub lepiej linków do osób, które oszukały Was na allegro.pl, względnie adico.pl.

Chodzi o stworzenie "czarnej listy", aby każdy mógł przenieść ją do "Mojego Allegro" na przykład.

Jak pisałem mile widziane linki do stron tych osób lub do aukcji (ewentualnie, bo znikną po miesiącu).

Proszę nie komentować i nie bluźnić na nikogo :wink: Dane tych osób wystarczą w zupełności.

pozdrawiam

dyskusje i inne prosze nie tutaj tylko na privie i możliwie je stąd usunąć. dzięki :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nicka niepamietam.. ale fagas sprzedal mi kiedys karte ze zjaranymi pamiatkami..

mimo ze nicka niemam.. mam jego dane..

Marcin D.

ul.Poznanska 4/X

72-600 Świnoujscie

numeru mieszkania nie podam.. ale jezeli cos kupicie od tej osoby.. to nie odbierajcie paczki..

moze tylko mnie oszukal.. ale osob takiej z gory nie polecam..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze osoby udzielajace sie w tym watku o powstrzymanie sie od dyskutowania i zbednych komentarzy, zmniejsza to czytelnosc topicu.

Same konkrety please.

Niepotrzebne gadki bede osobiscie wycinal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ich sporo to fakt znając mentalność polaków byle okiwać.

Ja się starab być juakajbardziej uczciwy a MIMO TO MA 2 NEGATYWY za głupote kołków którzy kupowali i na nich też trzeba uwarzać

PS nie wiecie jak można unieważnić negatywa???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ich sporo to fakt znając mentalność polaków byle okiwać.  

Ja się starab być juakajbardziej uczciwy a MIMO TO MA 2 NEGATYWY za głupote kołków którzy kupowali i na nich też trzeba uwarzać

PS nie wiecie jak można unieważnić negatywa???

Napisz do adminow , jezeli masz racje i potrafisz to udowodnic, da sie go cofnac, przynajmniej dawniej sie dalo.

Smam mam jednego negatywa skasowanego, cyc odplacil mi sie tym samym, licytowal, nie kupil i robil sobie jaja, no to negatyw.

Tyle ze on mi tez.

napisalem do adminow, przeslalem maile od tego szubrawca , no i skasowali mi go, a jemu ten odemnie zostawili , bo slusznie go dostal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry reed, ale troche OT:

jak to jest możliwe, że niektórzy mają naprzykłed (-2) komentarze ?

przepraszam ze ja odpowiem ale nie maja -2 komentarze tylko -2 punkty na statusie poniewaz maja np. 2 negatywy. polecam poczytac pomoc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niejaki weryfikator http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1054527 , na dzień dzisiejszy 100 negatywów i 7 pozytywów (wpisanych przez pomyłkę negatywów), zamknął aukcję ponad setce osób, Allegro nie ma mechanizmów, aby takich debili w pewnym momencie zastopować (np. -3 i konto automatycznie zawieszone)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szabat_m

Marcin Szabat

ul. Wojska Polskiego 148/9

69-100 Słubice

szabat_m@o2.pl

Po prostu zlodziej chce zaliczki, potem sie nie odzywa. Po prostu zlodziej. Jakby go ktos widzial lub spotkal albo kto mieszka w Słubicach prosze osobiscie o wycieczke "do lasu" dla tego Pana, lub za noge i je**** o kaloryfer. :evil:

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubago – przysłał mi spaloną Mobo od MSI. Nie była to jego wina bo płyta miała jeszcze zaklejone AGP i była od razu padnięta. Po wysłaniu kompletnego zestawu do niego otrzymałem tylko samą płytę z jakimiś śledziami w ogóle nie do tej płyty!. Oczywiście pisał że sprawe załatwi ale tak załatwia do dzisiaj wrr …

Nie polecam, chociaż ma ponad 600 komentarzy, jak tylko będę w Poznaniu to znajdę ten jego stragan z komórkami i naucze go uczciwości :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto moje nominacje do... :mrgreen:

1. 1martini1 (-1)

2. heniek182 (-2)

3. lucio_mat (33)

4. pijotr666 (-1)

Zacznijmy od:

nr 1- tego użytkownika po prostu nie ma. :lol:

nr 2 - Henio to jest niezły klijent. Najpierw wygrywa aukcje :D , potem nie odbiera przesyłki, :) dostaje negatywa :P a ja zwrot prowizji i obrywam negatywa od niego. :x Wysłałem pytanie do Allegro czy można coś c tym zrobic, ale niestety oni nie rozstrzygają sporów.

nr 3 - Ten znowu wystawił mnie na ok. 18zł. Wysłałem mu kasę z góry i kontakt sie urwał. Na przeprowadzonych 68 aukcji posiada 32 negatywy i 13 neutrali. :?:

nr 4 - kupił kilka kaset za marne grosze, wysłałem zwykłym listem. Kontakt sie urwał.

Konta nr 1,2,3 są zawieszone, ale nr 4 jakoś nie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...