irnlng Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Pod tym tematem proszę o zamieszczanie nicków lub lepiej linków do osób, które oszukały Was na allegro.pl, względnie adico.pl. Chodzi o stworzenie "czarnej listy", aby każdy mógł przenieść ją do "Mojego Allegro" na przykład. Jak pisałem mile widziane linki do stron tych osób lub do aukcji (ewentualnie, bo znikną po miesiącu). Proszę nie komentować i nie bluźnić na nikogo :wink: Dane tych osób wystarczą w zupełności. pozdrawiam dyskusje i inne prosze nie tutaj tylko na privie i możliwie je stąd usunąć. dzięki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Mnie oszukal na allegro to_mar1, kupilem u niego karte simplus 50zl za 41, po wplaceniu kasy na konto nie daje znaku zycia, oszukal tez pare innych osob w podobnych aukcjach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 niestety nicka niepamietam.. ale fagas sprzedal mi kiedys karte ze zjaranymi pamiatkami.. mimo ze nicka niemam.. mam jego dane.. Marcin D. ul.Poznanska 4/X 72-600 Świnoujscie numeru mieszkania nie podam.. ale jezeli cos kupicie od tej osoby.. to nie odbierajcie paczki.. moze tylko mnie oszukal.. ale osob takiej z gory nie polecam.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 na allegro koles o nicku barturl. Zlodziej i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 jankiesstary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 carek12345 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Prosze osoby udzielajace sie w tym watku o powstrzymanie sie od dyskutowania i zbednych komentarzy, zmniejsza to czytelnosc topicu. Same konkrety please. Niepotrzebne gadki bede osobiscie wycinal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 JPiaskun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 dif_use sajens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 m_a_a_d nie płaci za towar!!!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Jest ich sporo to fakt znając mentalność polaków byle okiwać. Ja się starab być juakajbardziej uczciwy a MIMO TO MA 2 NEGATYWY za głupote kołków którzy kupowali i na nich też trzeba uwarzać PS nie wiecie jak można unieważnić negatywa??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Jest ich sporo to fakt znając mentalność polaków byle okiwać. Ja się starab być juakajbardziej uczciwy a MIMO TO MA 2 NEGATYWY za głupote kołków którzy kupowali i na nich też trzeba uwarzać PS nie wiecie jak można unieważnić negatywa??? Napisz do adminow , jezeli masz racje i potrafisz to udowodnic, da sie go cofnac, przynajmniej dawniej sie dalo. Smam mam jednego negatywa skasowanego, cyc odplacil mi sie tym samym, licytowal, nie kupil i robil sobie jaja, no to negatyw. Tyle ze on mi tez. napisalem do adminow, przeslalem maile od tego szubrawca , no i skasowali mi go, a jemu ten odemnie zostawili , bo slusznie go dostal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Capadonna - sprzedał mi umierającą kartę po przetaktach. Z każdą sesją Q3 coraz szybciej się zwieszała, aż nawet przewijanie strony w Explorerze zaczęło ją zachęcać do zwiechy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 fotos - nie odbiera wylicytowanego towaru :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ecesar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 sorry reed, ale troche OT: jak to jest możliwe, że niektórzy mają naprzykłed (-2) komentarze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ano bardzo prosto, wystarczy dostac 2 negatywy i masz juz -2 :D oczywiscie nie majac zadnego pozytywa, lub miec 5 pozytywow i 7 negatywów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 sorry reed, ale troche OT: jak to jest możliwe, że niektórzy mają naprzykłed (-2) komentarze ? przepraszam ze ja odpowiem ale nie maja -2 komentarze tylko -2 punkty na statusie poniewaz maja np. 2 negatywy. polecam poczytac pomoc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ListonoszPieczew! Ale najgorszy jest: gwadwons Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Niejaki weryfikator http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1054527 , na dzień dzisiejszy 100 negatywów i 7 pozytywów (wpisanych przez pomyłkę negatywów), zamknął aukcję ponad setce osób, Allegro nie ma mechanizmów, aby takich debili w pewnym momencie zastopować (np. -3 i konto automatycznie zawieszone) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 matekLegia1 idiota jednym slowem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 matekLegia1 idiota jednym slowem Na dzień dzisiejszy brak wzmiankowanego wyżej użytkownika! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 POGO .....http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=5306....na 400zł ..mnie oszukał!!!! a to pier***** allegro jeszce mi kasy nie zwróciło !!! i koleś wyj**** ba 400zł !!!!!!!! NIENAWIDZE CH*** a to ja : http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=259247 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 matekLegia1 idiota jednym slowem Na dzień dzisiejszy brak wzmiankowanego wyżej użytkownika! Wywalili w koncu moze cyca, mialem go na czarnej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ZoLtaR^ Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 szabat_m Marcin Szabat ul. Wojska Polskiego 148/9 69-100 Słubice szabat_m@o2.pl Po prostu zlodziej chce zaliczki, potem sie nie odzywa. Po prostu zlodziej. Jakby go ktos widzial lub spotkal albo kto mieszka w Słubicach prosze osobiscie o wycieczke "do lasu" dla tego Pana, lub za noge i je**** o kaloryfer. :evil: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Obejrzyjcie koniecznie statsy kolegi 7742 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Lubago – przysłał mi spaloną Mobo od MSI. Nie była to jego wina bo płyta miała jeszcze zaklejone AGP i była od razu padnięta. Po wysłaniu kompletnego zestawu do niego otrzymałem tylko samą płytę z jakimiś śledziami w ogóle nie do tej płyty!. Oczywiście pisał że sprawe załatwi ale tak załatwia do dzisiaj wrr … Nie polecam, chociaż ma ponad 600 komentarzy, jak tylko będę w Poznaniu to znajdę ten jego stragan z komórkami i naucze go uczciwości :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 JuZeFbyk - jajcarz jakich malo licytuje a pozniej nie placi za towar walus38 - owalil mnie na 300 zl!!! ale juz Allegro go dopadlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieper Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Oto moje nominacje do... :mrgreen: 1. 1martini1 (-1) 2. heniek182 (-2) 3. lucio_mat (33) 4. pijotr666 (-1) Zacznijmy od: nr 1- tego użytkownika po prostu nie ma. :lol: nr 2 - Henio to jest niezły klijent. Najpierw wygrywa aukcje :D , potem nie odbiera przesyłki, :) dostaje negatywa :P a ja zwrot prowizji i obrywam negatywa od niego. :x Wysłałem pytanie do Allegro czy można coś c tym zrobic, ale niestety oni nie rozstrzygają sporów. nr 3 - Ten znowu wystawił mnie na ok. 18zł. Wysłałem mu kasę z góry i kontakt sie urwał. Na przeprowadzonych 68 aukcji posiada 32 negatywy i 13 neutrali. :?: nr 4 - kupił kilka kaset za marne grosze, wysłałem zwykłym listem. Kontakt sie urwał. Konta nr 1,2,3 są zawieszone, ale nr 4 jakoś nie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 weryfikator to hurtownik :twisted: http://allegro.pl/show_item.php?item=9457586 A teraz poczytajcie jego komentrze za aukcje-wyglada na to ze koles ma konkretnie prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...