Slow Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 IMO pandi moze miec powazne problemy z kasa.. Regulamin Allegro - osoby musza byc pełnoletnie Czyli jest na Allegro nielegalnie... A przy zgloszeniu sprawy trzeba podac dane i tozsamosc.. Sprawe + dane + dokumenty - nalezy przekazc na Allegro... Jak zauwaza osobe niepołnoletnia to moge zablokowac konta i podziekowac... 1387861[/snapback] moze na dniach pandi bedzie mial 18-ke ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ck_@rL Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Faktycznie mechl!k masz racje. Regulamin 2. Użytkownikami mogą być tylko pełnoletnie osoby fizyczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 moze na dniach pandi bedzie mial 18-ke ;-) 1387863[/snapback] No raczej niestety nie tak zaraz. Co zrobilibyście w mojej sytuacji? Gościowi posypały się następne negatywy: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2719674 . Sam już nie wiem, czyżby to było przez moją głupotę? :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 teras gosc sprzedaje samochod... to moze byc nie zly wałek. Z negatywnego komentarza wynika, ze na allegro podal jakis lewy adres akademika.... podejrzana sprawa 1387788[/snapback] Ta cena za to Audi to chyba z kosmosu. Chyba nie chcial sprzedac... Hehe, sporo prowizji musialby zaplacic, jakby ktos jednak wylicytowal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Dajcie znac jak juz tego choojka wsadza.. Mam nadzieje, ze nie dostanie tylko zawiasow! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Dajcie znac jak juz tego choojka wsadza.. Mam nadzieje, ze nie dostanie tylko zawiasow! 1388329[/snapback] nie wsadzą go, tu jest Polska nie Ameryka. Dostanie małą szkodliwość społeczną, te wszystkie gwarancje od allegro to można sobie w dupe wsadzić, mam nadzieje że ebay to zmieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ck_@rL Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam ponownie, wyszyscy ktorzy zostali oszukani na aukcjach "czaba2" zapraszam na http://www.krato1.tk/ po dalesz informacje. Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez ck_@rL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Ludzie mam problemik... http://allegro.pl/show_user.php?uid=677777 Od tego zioma kupilem ten procek: http://allegro.pl/show_item.php?item=52726806 Ziomek powiedzial ze procek lata na 2.5Ghz przy 1.7V, niestety procek sie sypie bledami nawet przy 1.95...na 2.4Ghz prime wywala na 1.85. Ewidentnie polecial w ch... Co ja moge na to poradzic? Koles nawet nie odpisuje...na maile. Powiedzialem mu ze ja mu wysylam procka na swoj koszt a on mi oddaje kase. Niestety koles sie nie oddzywa :( Pomozcie... Edytowane 17 Czerwca 2005 przez crash_zero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ludzie mam problemik... 1500710[/snapback] A aukcji przeczytać to nie łaska? NIE gwarantuję osiągów w czasie podkręcania - zależą one od konfiguracji każdego pojedynczego komputera! Teraz to go możesz w kapsko pocałować ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) No tak, ale rozmwawialem z nim poza allegro i powiedzial ze normalnie lata na 2.5ghz na 1.v :? Chyba logiczne ze zwalowal skoro nie chce dzialac na 2.5 na 1.95...jesli u niego by latal jak powiedzial to prawie na kazdym kompie by tak latal, a na pewno nie byloby tak jak teraz... Edytowane 17 Czerwca 2005 przez crash_zero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 No tak, ale rozmwawialem z nim poza allegro i powiedzial ze normalnie lata na 2.5ghz na 1.v :? Chyba logiczne ze zwalowal skoro nie chce dzialac na 2.5 na 1.95...jesli u niego by latal jak powiedzial to prawie na kazdym kompie by tak latal, a na pewno nie byloby tak jak teraz... 1500738[/snapback] Ja to wszystko rozumiem doskonale. Przyfcioł Cie - ok. Ale ten wpis na aukcji powoduje, że koleś wygra każdą konfrontacje, bo sprzet zgodny z opisem z aukcji jak najbardziej jest. Wiec nikt Ci nie pomorze, nawet allegro. A jak wystawisz negatywa, to jestem pewny że też dostaniesz. Radze sprawe jeszcze sprobować załatwić polubownie. Inaczej jesteś na przegranej pozycji tylko przez tą mała linijke, która jest zastrzeżeniem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=55051926 niech ktos to zglosi do allegro co?? bo ja nie mam tam konta 17 zeta za SPECJALNA wersje GTA..taaa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoszone ciekawe czy podziała...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoszone ciekawe czy podziała...;) 1503231[/snapback] podziałało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 crash_zero - koniecznie wystaw negatywa, najpierw skontaktuj sie z nim telefonicznie, moze cos jeszcze da sie w tej sprawie zrobic.... swoja droga zwykly oszut i naciagacz! twoj blad ze brales w ciemno, bez zadnych testow itp.! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 zaraz zaraz, nie zawsze na kazdej płycie procesor kręci sie identycznie!!! zalezy to od wielu czynnikow a szczegolnie od ilosci mofsetów, ilosci faz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 witam, sorry ze odswiezam temat ale coz, kiedys musial byc ten pierwszy raz i zostalem zrobiony w jajo na ebayu... kupilem dysk i co? tak, dobrze myslicie, nie dotarl do mnie... moze ktos jest z glogowa ?:> i moglby cos z tym zrobic ?:> swoja droga pewnie sie nie oplaca isc na policje gdy przedmiot jest ponizej 100zl ? ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Przeniesione tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=133393 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...