Spiderman3000 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 mam problem sciagam przez bittorrent :) i sciaga mi bardzo powoli wiec mam takie cos: co to jest zapora NAT noi jak ja wylączyc ?? prosze o pomoc !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiderman3000 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 myslalem ze tu znajde odpowiedz a tu D^%@ no wezcie mi pomozcie :/ ale z was naukowcy :P jak z koziej pupki trąbka slyszalem ze to wielkie forum o kompach i sa tu sami znawcy a tu wielkie gowno pieprze was i to ciach!owe forum nara rajerzy i lolki :rotfl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Eh nowy, radze zapoznac sie z regulaminem, bo to podstawa forum. Zlamales juz jedna zasade - walnales dubla, czyli 2 posty pod rzad a tak nie wolno. Podobny problem do Twojego jest wlasnie w dziale 'windows' -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=188039 . ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert101 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Przekieruj porty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) co to jest zapora NAT noi jak ja wylączyc ??Jest to normalny firewall ;) I wyłącza się go normalnie. :twisted: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Odpowiedź adekwatna do poziomy i zachowania pytającego... Edytowane 2 Marca 2006 przez Disruptor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...