deek Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam Właśnie ukazało sie demo grał już ktoś??,niech ktoś zda relacje jak zagra :) .Demko waży 416MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper223 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) bym był wdzięczny za link do zdarcia :P już znalazłem ale i tak dzieki :P Edytowane 1 Marca 2006 przez saper223 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 to stare jest , kilka miesiecy temu full wyszedl , co prawda nie po ang ale wyszedl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 tak?? jak to możliwe,jak czytalem dzisiaj info i pisze ze gierka bedzie miała premiere 31marca.A tak wogóle zassał juz ktos to demko,to moze by sie wypowiedzial na temat gierki :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) to jest rosyjska gra i wyszla juz dawno temu po rosyjsku ang dopiero teraz bedzie miala premiere , to jest po prostu kolejny shooter z ww 2 theme , z nawet niezla fizyka i grafika i ai tez nie jest zle Edytowane 1 Marca 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Dajcie lineczka do demka bo cos ciezko mi to znaleźć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Po tym arcie : http://www.zalogag.pl/article.php/400/3805...East-Front.html wnioskuje, że gra zwająca się east front znana także pod nazwą "uber soldier" znajduje się w indeksie gier :mrgreen: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=128736 mylę się ? :? Edytowane 3 Marca 2006 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Gierka wygląda konkretnie , zaraz demko bede mial :) , ale taka jakas cisza o niej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Napiszcie czy to fajne jest i godne uwagi?? Bo ostatnio nie mam w co grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Fajne ale sie chrzani :( wszystko zasowa z 80 fps az tu nagle zacinka i stoi :( , potem znow idzie z 4 sekundy i zacinka 15 sekund , zmiana detali nic nie daje. Zabugowana gierka :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Full juz jest dostepny jak by ktos pytal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) demo bylo lepsze , w fullu nie ma dziur po kulach w cialach i nie ma krwi i ragdoll jest inny moim zdaniem gorszy , moze da sie ta krew jakos odblokowac edit: ukazal sie patch ktory odcenzorowuje gre Edytowane 31 Marca 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Da się oblokować dodatkowe efekty - trzeb troszkę pogrzebać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 a jak z grywalnością w fullu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A fajne to jest ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 w miarę fajne i chodzi na max na moim sprzęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 A do tego mega niespodzianka - wyczytałem gdzieś, że starforcem zabezpieczyli tą grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 nie taki starforce na jakiego wyglada ;), troszke pograłem i jest niezła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ta gra jest niegrywalna ? W drugiej misji miałem 5 klatek i nie dało się grać. Grafika ładna , ale co z tego - czasami jest 80 klatek, a za moment spada do 15. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 @danywatt Dziwne, ja jestem już na 7 misji i nie miałem takich problemów. FPSy trzymają się na równym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Na Ati sie wali cos poprostu raz jest 100fps nic sie nie dzieje i za chwilem mam az 1 :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) U mnie na 9800 jak dam wszystko na max to czasami jest kiepsko, ale wystarczy zjechac z detalami modeli(modeli! NIE swiata) na medium i juz jest ultra plynnie :) BTW extra gierka, ostatnio to chyba tylko D3 i HL2 mnie tak wciagnal. Aha potwierdzam w sieci jest patch na krewke :) Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez AndrzejGolota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Grafika ładna. Zero przycięć (R9800). Dźwięk jakiś taki płaski- brak mu głębi. Nie podoba mi się sposób poruszania- albo mi się wydaje albo non-stop biegam. Szukałem w opcjach funkcji "always run" ale nie znalazłem- znaczy tak musi być (albo słabo szukałem). Słabe AI i animacja postaci. No i najgorsze- bugi. W drugiej misji- po ucieczce ze szpitala. Zaraz na początku ulica i w oknach niemce- mam z ludźmi oczyścić ulicę. Pach-pach i chowam się za róg budynku. Przylatuje ziomal z bazzoką (chyba ten) i też tam się chowa zastawiając mnie i przez to uniemożliwia mi jakikolwiek ruch (nie licząc skok, przysiad). Pozostaje quickload. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zainstalowałem, pograłem. Nawet śmiga mi ta gierka (1024x768 high, ps2 - off), czasem fps spada ale da się grać. Wyrzyna się z przyjemnością :D, grafika piękna, dźwięk bez zarzutu, AI jakieś dziwne. Gram na średnim poziomie trudności i boty są jakoś dziwnie inteligentne. Otwieram drzwi, wychodzę z pomieszczenia na dwór, wychylam się lekko i pac... już mnie mają. Podoba mi się efekt tarzczy. Sama gra jest niezwykle szybka i dynamiczna, nasz wojak porusza się szybko. Grywalność jest duża. Doszłem do misji na łodzi podwodnej. Zestrzeliłem torpedami te statki i... później zaczyna się to, czego nie lubię w tego typu grach - zestrzeliwanie samolotów. Wcześniej w potyczce ze statkami łódź się uszkodziła, cholera chyba z 20 razy próbowałem zestrzelić statki tak, by mnie nie dopadły ale nie udało się. Z tym zestrzeleniem samolotów mam problem, pancerza mało a tu nadlatują... Więc ja je trach, trach, trach z tych dział. I dopadają mnie te samoloty. Już ze 15 razy próbowałem ehhh... Ale wkońcu mi się uda. Dla mnie 8/10 - Dobre bo ruskie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Już ze 15 razy próbowałem ehhh rozwalasz te które zrzucają torpedy- jak juz zrzuci to walisz w płynącą torpedę notabene- najsensowniejsza akcja w całej dosc beznadziejnej z zenującym poziomem AI przeciwników itp itd grze na dodatek fryce wrzeszczące po angielsku (95% kwestii to: ALARM, ALARM, ALARM) jak widac ruscy i FPS na pieca to dosc odległe światy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Co ci się nie podoba w AI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jak dla bartezjusz'a najsensowniejsza akcja z calej gry FPP jest strzelanie do samolocikow - to o czym tu gadac z tym czlowiekiem? Chyba, ze chodzi mu o AI samolotow ;) :D fakt, za inteligentne nie sa - w koncu lataja ciagle po tych samych sciezkach Buhahaha ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Jak dla bartezjusz'a najsensowniejsza akcja z calej gry FPP jest strzelanie do samolocikow - to o czym tu gadac z tym czlowiekiem? Chyba, ze chodzi mu o AI samolotow ;) :D fakt, za inteligentne nie sa - w koncu lataja ciagle po tych samych sciezkach Buhahaha ROTFL no jesli dla Ciebie "cos w stylu -przed siebie i napierd...... do 10tys fryców zachowujacych i wygladajacych identycznie" jest wyzwaniem to polecam kierki bądz pasjansa -to bedzie Twój poziom , natomist wspomniany wyzej epizod z gry przynajmniej dla mnie wydał sie najciekawszy - na tle całej idiotycznej reszty pewno AI przeciwnika zrobiło ma Tobie takie wrażenie , ze masz problem z zakonczeniem 1 chapteru EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 bartezjusz - dla Twojej wiadomosci US na najtrudniejszym poziomie przeszedlem w 2 dni. A tak pozatym Twoj komentarz nt. kierek i pasjansa jest zalosny i odnosi sie raczej do Twojej osoby... A co do AI to jak taki z Ciebie chojrak to napisz cwaniaczku chociaz kolko i krzyzyk w C++ tak aby komp mial wieksza inteligencje niz w US :D to bedziesz dobry(i nie zapomnij przyjsc sie pochwalic) Po Twoim komentarzu widac jedno - nie masz pojecia o robieniu gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) oceniam produkt koncowy wiec Twe komentarze o C++ itd są raczej mało trafione (na polibudzie swego czasu programowanie z C zaliczone na 4+ wiec raczej kółko/krzyżyk żadnym wyzwaniem nie jest) widać jestes w znakomitej mniejszosci jako entuzjasta tej gry wiec po co ten sarkazm - kazdy ma prawo wyrazić swą opinie na temat tego tytułu co niniejszym uczyniłem i niekoniecznie oczekiwać komentarzy w stylu w jakim to zaprezentowałes podpasowało , sprawia Ci ta gierka przyjemność to sie ciesz i graj a swe wiejskie uwagi i komentarze zachowaj dla samego siebie zegnam czule- dla mnie koniec tematu Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez bartezjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...