beavisek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Jestem na kupnie dysku 40gb i wybór padł na maxtora,1 talerz, ata133,7200obr.min. Ale nie moge nigdzie znaleźć informacji o róznicy oznaczeń tych dysków, bo z zewnątrz wyglądają inaczej :( Chodzi mi o to ze jest: DiamondMax Plus D740X DiamondMax Plus 8 Czym one sie roznią??? dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 link1 link2 czy tak trudno jest odpalic google ? czasami takie pytania sa stawiane na forum jakby pytajacy znal na calym necie tylko 1 strone: forum.purepc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 dzieki :) Jakos nie moglem znalezc tej strony :( Mowie Ci ze na wielu stronach jest tle bledow , anajbardiej popularny pokazuja 740 a opisuja jak plusa!!! A tak poza tym to który jest nowszy model? albo ktory lepszy i jaki polecasz? Plus ma wiecej bajerow ale wolniejsze wyszukiwanie od 740! dzieki za te linki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 szczerze mowiac to nie lubie maxtorow, ale tych dwoch to polecalbym plus 8 , bedzie cichszy po prostu bo jest na lozyskach olejowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 szczerze mowiac to nie lubie maxtorow, ale tych dwoch to polecalbym plus 8 , bedzie cichszy po prostu bo jest na lozyskach olejowych Z tych linkow na stronie maxtora pisze jak byk ze obydwa maja FDB motors (czyli łożyska olejowe!) ale inaczej nazwali . Juz mi ręce opadają z tego wszystkiego 8O które jako pierwsze pojawily sie w skepach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Z tych linkow na stronie maxtora pisze jak byk ze obydwa maja FDB motors (czyli łożyska olejowe!) ale inaczej nazwali . Juz mi ręce opadają z tego wszystkiego 8O które jako pierwsze pojawily sie w skepach? Z tych dwóch starszy model to D740x ! Ten drugi (6E040L0) jest dużo cichszy, żadko zdarzały sie d740x z łozyskami olejowymi, a nowsze wspomniane łożyska mają na pewno ! Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...